Liity tyytyväisten asiakkaidemme joukkoon

 

Oletko rakentamassa taloa, jonka arkkitehti on toiveidesi pohjalta suunnitellut? Vai oletko kenties suunnitellut unelmiesi talon itse? Olivatpa suunnitelmasi kuinka monimutkaisia tahansa, me toteutamme ne Teerijärvellä sijaitsevalla talotehtaallamme. Siellä rakennamme suurelementtejä käsin, juuri asiakkaidemme toiveiden mukaisesti. Toimitamme uniikit ja laadukkaat talopaketit kilpailukykyiseen hintaan.

90 % asiakkaistamme suosittelisi Teri-Taloja ystävilleen. Meillä laatu näkyy niin pienissä kuin suurissakin asioissa. Suunnittelussa, materiaalivalinnoissa, rakennustekniikoissa ja asiakaspalvelussa.

Tarinoita Teri-Taloista

“Paikalliset asentajat sanoivat, että jos he saisivat valita, he mieluiten pystyttäisivät Teri-Talon. Ajattelimme, että se oli selkeä merkki laadusta.” – Antti

Lue lisää

“Kun päätimme rakentaa uutta, oli itsestäänselvyys, että valitsemme Teri-Talot. Tiedämme, että saamme hyvän ja laadukkaan talon, joka kestää vuosia. Lisäksi voimme olla varmoja, että saamme palvelua aina ruotsin kielellä.” – Carl-Anton

Lue lisää

“Harvat valmistajat olivat kiinnostuneita yksilöllisestä ja ainutlaatuisesta taloprojektista, joka ei istuisi heidän normaaliin tuotantoprosessiinsa, koska ei muistuttanut heidän omia talomallejaan.” – Henrik

Lue lisää

Kolme syytä valita Teri-Talot:

  • Käsintehdyt elementit

Olemme päättäneet olla automatisoimatta rakennusprosessiamme. Haluamme pystyä rakentamaan ainutlaatuisia koteja ja siksi valmistamme suurelementtimme perinteisellä tavalla käsin. Se tarkoittaa, että voimme rakentaa täsmälleen tilattujen mittojen mukaan, myös talon rungon.

  • Kokonaiset seinät

Rakennamme koko seinän kerralla yhdeksi suureksi elementiksi. Näin ovet ja ikkunat voidaan sijoittaa juuri sinne, minne ne halutaan.

  • Sääsuoja

Suurelementit viimeistellään sisätiloissa ja suojataan muovilla kuljetuksen ja kokoamisen ajaksi. Työmaalla kokoaminen tapahtuu nopeasti, jotta rakennus saadaan säältä suojaan. 

Miten muut talotoimittajat toimivat?

  • Automatisoitu rakennusprosessi

Monet talotoimittajat ovat automatisoineet rakennusprosessinsa, mikä vähentää joustavuutta. Esimerkkinä voidaan mainita talon runko, joka on yleensä valittavissa kahdesta tai kolmesta eri korkeudesta.

  • Pienemmät taloelementit

Pienten elementtien haittapuolena on, että talon seiniin tarvitaan enemmän liitoksia. Mitä enemmän seinäliitoksia on, sitä vähemmän liikkumavaraa on ovien ja ikkunoiden sijoittelussa.

  • Paikalla rakennetut talot

Aikaisemmin puutalot rakennettiin rakennuspaikalla irtopuusta. Tämä suuntaus on palannut, mutta menetelmä ei ole paras mahdollinen Suomen sääolosuhteisiin. Kun rakennetaan paikan päällä, kestää kauemmin saada talo säältä suojaan.

Anna meidän rakentaa ainutlaatuinen kotisi!

Kun tiedät, mihin haluat rakentaa ja mitä voit rakentaa tontillesi, voimme jatkaa suunnittelua yhdessä. Varaa maksuton suunnittelutapaaminen aiheesta, joka on sinulle juuri tällä hetkellä tärkeintä. Me Teri-Talolla tuemme sinua koko matkan aina kotiin asti.

Lue lisää suunnittelutapaamisista ja varaa aika

Ota yhteyttä - Suunnittelutapaaminen

Haluatko tietää tarkemmin, miten käsittelemme henkilötietoja? Tutustu tietosuojaperiaatteisiimme.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Hae inspiraatiota

Miksi Teri-talo?

Haluatko tarjouksen tai lisätietoja?

Katso mistä löytyy lähin edustajamme ja kysy lisää!

Seuraa meitä somessa