Tapaamme sinut siellä missä tarvitset meitä. Ehkä haluat apua talon rakentamisen aloittamiseen tai sinulla on tontti, mutta et ole varma, kuinka voit hyödyntää sitä parhaalla mahdollisella tavalla. Ehkä olet itse suunnitellut pohjapiirroksen, jonka haluat tarkistuttaa asiantuntijalla. Saatat myös tuntea hukkuvasi tarjouksiin ja yrität ymmärtää mitä kokonaisuus todella tulee maksamaan.

Ilmainen suunnittelutapaaminen - Teri-Talot

Ilmainen suunnittelutapaaminen – rakennusprosessi

 

Talonrakentaminen voi tuntua ylivoimaiselta. Mitä enemmän etsit, sitä enemmän vaihtoehtoja löydät ja lopulta et tiedä enää mistään mitään. Olet jo löytänyt tontin ja tiedät, mitä sille saa rakentaa. Mutta mitä tapahtuu seuraavaksi ja missä järjestyksessä? Mitä ei saa unohtaa?

Tämän suunnittelukokouksen aikana käymme läpi rakennusprosessin vaihe vaiheelta niin, että saat selkeän yleiskuvan ja olet valmis jatkamaan eteenpäin.

Tällä hetkellä voi tuntua, että sinun pitäisi olla sekä arkkitehti, rakentaja että taloustieteilijä saadaksesi hoidettua rakennusprosessin maaliin asti, mutta onneksi sinun ei tarvitse. Asiantuntijamme auttavat sinua toteuttamaan unelmiesi kodin.

 

Täältä voit lukea rakennusprojektista, jossa Teri-Talot on ollut mukana.