Tapaamme sinut siellä missä tarvitset meitä. Ehkä haluat apua talon rakentamisen aloittamiseen tai sinulla on tontti, mutta et ole varma, kuinka voit hyödyntää sitä parhaalla mahdollisella tavalla. Ehkä olet itse suunnitellut pohjapiirroksen, jonka haluat tarkistuttaa asiantuntijalla. Saatat myös tuntea hukkuvasi tarjouksiin ja yrität ymmärtää mitä kokonaisuus todella tulee maksamaan.

Ilmainen suunnittelutapaaminen - Teri-Talot

Ilmainen suunnittelutapaaminen – rakennusprosessi

 

Talonrakentaminen voi tuntua ylivoimaiselta. Mitä enemmän etsit, sitä enemmän vaihtoehtoja löydät ja lopulta et tiedä enää mistään mitään. Olet jo löytänyt tontin ja tiedät, mitä sille saa rakentaa. Mutta mitä tapahtuu seuraavaksi ja missä järjestyksessä? Mitä ei saa unohtaa?

Tämän suunnittelukokouksen aikana käymme läpi rakennusprosessin vaihe vaiheelta niin, että saat selkeän yleiskuvan ja olet valmis jatkamaan eteenpäin.

Tällä hetkellä voi tuntua, että sinun pitäisi olla sekä arkkitehti, rakentaja että taloustieteilijä saadaksesi hoidettua rakennusprosessin maaliin asti, mutta onneksi sinun ei tarvitse. Asiantuntijamme auttavat sinua toteuttamaan unelmiesi kodin.

 

Täältä voit lukea rakennusprojektista, jossa Teri-Talot on ollut mukana.

 

Ilmainen suunnittelutapaaminen - Teri-Talot

ILMAINEN SUUNNITTELUTAPAAMINEN – TONTTI

 

Aiemmin rakensimme taloja korkeille paikoille, joissa aurinko laski sopivasti tontille. Nykyään tonttien määrä kaupungeissa on rajoitettu, minkä seurauksena rakennamme taloja usein huomattavasti huonompaan maahan. Se on haaste rakennustekniikalle, joka vaatii pohdintaa.

Koko talon suunnittelu perustuu tonttiin ja kunnan yksityiskohtaiseen asemakaavaan. Asemakaava määrittelee, mitä ja miten alueelle saa rakentaa. Suunnittelutapaamisen aikana tutkimme tonttisi ja keskustelemme, kuinka voit hyödyntää tonttia parhaalla mahdollisella tavalla.

Onnistuaksemme meidän on tiedettävä, mitä tontillesi voi rakentaa. Ennen kuin varaat tämän kokouksen, haluamme sinun tutustuvan asemakaavaan ja selvittämään säännökset, joita rakentaessa täytyy noudattaa. Kun olosuhteet ovat tiedossa, voimme toimia niihin nähden parhaalla mahdollisella tavalla!

 

Täältä voit lukea rakennusprojektista, jossa Teri-Talot on ollut mukana.

 

Ilmainen suunnittelutapaaminen - Teri-Talot

Ilmainen suunnittelutapaaminen - pohjapiirros

 

Kun on liikaa valinnanvaraa, valinnan tekeminen on yllättävän vaikeaa. Yksi vai kaksi kerrosta? Modernia vai klassista? Kuinka monta huonetta ja kuinka monta neliömetriä? Kuinka hyödyntää nurkat parhaalla mahdollisella tavalla?

Tämän suunnittelutapaamisen aikana keskustellaan talon pohjapiirroksesta. Ota vapaasti mukaasi kuvia sinua inspiroivista taloista ja pohjapiirroksista tai oma luonnoksesi, jota voimme käydä läpi. Ota mukaasi myös tiedot tontistasi ja sen asemakaavasta. Meidän on tiedettävä, minkä kokoisen talon tontille voi rakentaa ja onko asemakaavassa rajoitteita kerrosten lukumäärälle tai muille seikoille, jotka on otettava huomioon pohjapiirrosta suunniteltaessa.

Kuuntelemme toiveitasi ja annamme sinulle hyviä neuvoja suunnittelun jatkoa ajatellen. Jos törmäät ongelmiin, ratkaisemme ne yhdessä. Sanomme kyllä suurimmalle osalle toiveistasi.

 

Täältä voit lukea rakennusprojektista, jossa Teri-Talot on ollut mukana.

 

Ilmainen suunnittelutapaaminen - Teri-Talot

Ilmainen suunnittelupalaveri – budjetti

 

Tiedät millaisen talon haluat rakentaa ja pyydät tarjouksen saadaksesi hintalapun. Mutta mitä luku tarjouksen alalaidassa oikeastaan tarkoittaa? Mitä siihen sisältyy ja mitä ei sisälly? Mikä on vastuunjako sinun ja talotoimittajan välillä? Mitkä tehtävät kuuluvat sinulle?

Tämän suunnittelupalaverin aikana autamme sinua laatimaan realistisen budjetin ja annamme sinulle hyviä neuvoja siitä, mitkä seikat rakentamisessa ovat investoinnin arvoisia ja missä voit säästää. Selvennämme sinulle myös tarjouksia ja toimitussisältöä koskevat kysymysmerkit. Tämä tapaaminen sopii sinulle, joka olet jo niin pitkällä rakennusprosessissasi, että sinulla on tontti sekä selkeä kuva siitä, millaisen talon haluat rakentaa.

Näet, että talon rakentamisen ei tarvitse olla kallista tai monimutkaista. Se on oikeasti todella hauskaa.

 

Täältä voit lukea rakennusprojektista, jossa Teri-Talot on ollut mukana.

 

Kokemuksia

 

Kun talo on valmis, sitä pitää helposti itsestäänselvyytenä ja ajattelee, että tietysti kotimme näyttää tältä! Tie siihen pisteeseen on kuitenkin harvoin ollut suora. Matkan aikana on tehty pitkä lista päätöksiä, joista osa voi tuntua haastavilta tehdä yksin.

Täältä voit lukea rakennusprojektista, jossa Teri-Talot on ollut mukana. Lue mitkä vaiheet talon omistajat kokivat prosessin haastavimmiksi. Tiedämme, että rakentaminen voi tuntua alussa ylivoimaiselta, minkä vuoksi tarjoamme ilmaisen suunnittelutapaamisen sinulle, joka suunnittelet talonrakennusta tai tunnet epävarmuutta oman rakennushankkeesi keskellä.

 

 

Ota yhteyttä - Suunnittelutapaaminen

Haluatko tietää tarkemmin, miten käsittelemme henkilötietoja? Tutustu tietosuojaperiaatteisiimme.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Hae inspiraatiota

Miksi Teri-talo?

Haluatko tarjouksen tai lisätietoja?

Katso mistä löytyy lähin edustajamme ja kysy lisää!

Seuraa meitä somessa