Talomallit tarpeidesi mukaan

Olemme halunneet tehdä uniikin kodin rakentamisen mahdollisimman helpoksi. Siksi Teri­-Talojen talomallisto sisältää niin klassiset kuin modernit talot, joita voit muokata mielesi mukaan unelmiesi kodiksi. Teri-talojen talomallisto sisältää jokaiselle jotakin. On toiveissasi sitten suuri tai pieni talomalli, löydät sen valikoimastamme. Jos mieleistä talomallia ei löydy, voimme myös yhdessä alusta alkaen suunnitella sinulle uniikin talon.

TALOMALLEJA, JOISTA TULEE KOTEJA

Teri­-Taloilla on tarjolla talomallisto, josta löytyy tyyliä, näköä ja kokoa erilaisiin tarpeisiin. Onko haaveissasi talomalli, josta löytyy perinteistä maalaisromanttista otetta? Vai viehättääkö silmääsi enemmän moderni talomalli yksinkertaisen tyylipuhtaine linjoineen? Vai etsitkö talomalleja, joissa korostuu klassinen, suomalainen puutalotyylittely? Oli tyylisi ja makusi millainen tahansa, haluamme toteuttaa sinulle alusta alkaen yhdessä omannäköisesi kodin. 

SUURI VAI PIENI TALOMALLI?

Haaveiletko suuresta talosta, jossa on tilaa ja avaruutta vai onko mieleesi enemmän käytännöllinen ja kompakti pieni omakotitalo? Vaikka suuret talomallit ovat aina muodissa, viime vuosina on käynyt ilmi, että kaikki eivät tarvitse tai halua niin paljon tilaa ja myös pieni omakotitalo on tullut suosituksi vaihtoehdoksi. Teri-Talojen talomallisto tarjoaa erikokoisia ja -tyylisiä talomalleja, ja jos et löydä mieleistäsi, voimme aina muokata talomalleja mielesi mukaan.

TALOMALLIEN RÄÄTÄLÖITÄVYYS

Teri-Talojen talomallisto tarjoaa kaikkea, mitä toivoa saattaa. Jokaisen talomallimme julkisivu on mahdollista räätälöidä valitsemalla yksi neljästä julkisivutyylistä. Tai mikäli sinulla on mielessä jokin aivan tietyntyylinen koti, voit myös unohtaa valmiit talomallit, sillä suunnittelijamme auttavat sinua toteuttamaan unelmasi alusta alkaen.

Kaikki rakentamamme talot ovat uniikkeja, aivan kuten asukkaansakin. Vaikka tarjoammekin valmiita talomalleja, on niitä aina mahdollista muokata. Meille on tärkeintä, että asiakas saa juuri sellaisen kodin, kuin hän tarvitsee. Siksi joustavuus ja asiakkaita miellyttävien ratkaisujen löytäminen on meille ensiarvoisen tärkeää.

Jos et löydä talomallistostamme sinua miellyttävää talomallia, voit toteuttaa uniikin kodin suunnittelemalla sen kanssamme alusta alkaen itse. Tarinoita jo toteutuneista uniikeista kodeista voit lukea lisää täältä.

Easy-mallistomme sisältää monta käytännöllistä ja kompaktia talomallia. Easy-mallisto tuo joustavuutta niille, joille räätälöitävyys ei ole tärkein valintakriteeri. Voit valita Easy-malleista mieleisesi ja saat valita taloon myös silmääsi mielyttävän sisustuspaketin. Kaiken muun olemme hoitaneet puolestasi, joten Easy-paketti todella on nimensä veroinen. Voit tutustua Easy-mallistoon täältä.

Joka tapauksessa, oli toiveissa sitten suuri, keskikokoinen tai pieni omakotitalo – me toteutamme sinulle unelmiesi kodin.

EI PELKKIÄ TALOJA, VAAN KOTEJA

Me Teri­-Taloilla uskomme, että talomallit muuttuvat kodiksi parhaiten silloin, kun pääset itse vaikuttamaan sekä ulkonäköön että pohjaratkaisuun. Niinpä olemme halunneet tehdä uniikin talon rakentamisen mahdollisimman helpoksi ja voidaankin sanoa, että Teri­-Talojen talomallisto elää asiakkaiden tarpeiden mukaan. Räätälöitävyyden lisäksi kaikki valikoimamme talomallit rakennetaan ensiluokkaisista materiaaleista ammattitaidolla ja perinteitä kunnioittaen. Meille on tärkeää, että rakennamme asiakkaidemme näköisiä koteja.

Löydä unelmiesi talo tai hae ideoita pohjaratkaisun sekä julkisivun suhteen selailemalla tarjolla olevia eri talomalleja tai lukemalla tarinoita uniikkien kotien takana.

 

Miten voimme auttaa sinua?

Kun tiedät minne rakennat ja mitä sinne saa rakentaa, voimme jatkaa suunnittelua yhdessä. Varaa aika ilmaiseen suunnittelutapaamiseen sinulle sopivimmalla teemalla. Me Teri-Taloilla tuemme sinua talon valmistumiseen asti.

Hae inspiraatiota

Miksi Teri-talo?

Haluatko tarjouksen tai lisätietoja?

Katso mistä löytyy lähin edustajamme ja kysy lisää!

Seuraa meitä somessa