Talomallit tarpeidesi mukaan

Olemme halunneet tehdä uniikin kodin rakentamisen mahdollisimman helpoksi. Siksi Teri­-Talojen talomallisto sisältää niin klassisia kuin moderneja taloja, joita voit muokata mielesi mukaan.

Talomalleja, joista tulee koteja

Teri­-Taloilla on tarjolla talomallisto, josta löytyy tyyliä, näköä ja kokoa erilaisiin tarpeisiin. Onko haaveissasi talomalli, josta löytyy perinteistä maalaisromanttista otetta? Vai viehättääkö silmääsi enemmän moderni talomalli yksinkertaisen tyylipuhtaine linjoineen? Vai etsitkö talomalleja, joissa korostuu klassinen, suomalainen puutalotyylittely?

Teri-Talojen talomallisto tarjoaa kaikkea tätä, sillä esimerkiksi jokaisen talomallimme julkisivu on mahdollista räätälöidä valitsemalla yksi neljästä julkisivutyylistä. Tai mikäli sinulla on mielessä jokin aivan tietyntyylinen koti, voit myös unohtaa valmiit talomallit, sillä suunnittelijamme auttavat sinua toteuttamaan unelmasi alusta alkaen!

Kaikki rakentamamme talot ovat uniikkeja, aivan kuten asukkaansakin. Vaikka tarjoammekin valmiita talomalleja, on niitä aina mahdollista muokata. Meille on tärkeintä, että asiakas saa juuri sellaisen kodin, kuin hän tarvitsee. Siksi joustavuus ja asiakkaita miellyttävien ratkaisujen löytäminen on meille ensiarvoisen tärkeää.

Me Teri­-Taloilla uskomme, että talomallit muuttuvat kodiksi parhaiten silloin, kun pääset itse vaikuttamaan sekä ulkonäköön että pohjaratkaisuun. Niinpä olemme halunneet tehdä uniikin talon rakentamisen mahdollisimman helpoksi ja voidaankin sanoa, että Teri­-Talojen talomallisto elää asiakkaiden tarpeiden mukaan. Räätälöitävyyden lisäksi kaikki valikoimamme talomallit rakennetaan ensiluokkaisista materiaaleista ammattitaidolla ja perinteitä kunnioittaen. Teri-Talot rakentaa asiakkaidensa näköisiä koteja.

Löydä unelmiesi talo tai hae ideoita pohjaratkaisun sekä julkisivun suhteen selailemalla tarjolla olevia eri talomalleja.