Talo, joka kasvaa mukanasi

Tiedätkö sinä, kuinka paljon tilaa tulet tarvitsemaan vaikkapa kymmenen vuoden päästä? Jos et, saatat toivoa, että olisi talo, jota voisi laajentaa helposti, kun lisätilan tarvetta ilmenee. Hyviä uutisia, sellainen on olemassa. TeriMODULAR on arkkitehdin suunnittelema, korkealuokkainen moduulitalo, joka sopeutuu kaikkiin elämäntilanteisiisi.


Innovatiivinen moduulitalo TeriMODULAR koostuu perusmoduulista, johon on rakennusvaiheessa tai myöhemmin mahdollista lisätä makuuhuone-, kotitoimisto-, patio- ja piharakennusmoduuleita. Eri moduuleita voi yhdistää luovasti juuri sellaiseksi kokonaisuudeksi, joka vastaa sinun ja perheesi tarpeita nyt. TeriMODULARin varsinainen hienous piilee kuitenkin siinä, ettei sinun tarvitse osata ennustaa, mitä tarvitset tulevaisuudessa – TeriMODULAR sopeutuu kaikkiin elämänvaiheisiisi.

Mikä moduulitalo?

TeriMODULAR-talo koostuu moduuleista, jotka rakennetaan säältä suojassa, optimoiduissa olosuhteissa Teri-Talojen tehtaalla ja toimitetaan levyvalmiina tontille kaikkialla Suomessa, Ruotsissa ja Pohjois-Norjassa. Moduulien korkea valmiusaste lyhentää rakennusaikaa tontilla ja pitää prosessin kustannustehokkaana. Moduulitalon erikoisominaisuus on tavallista mahdollisuus laajentaa taloa lisämoduuleilla myös jälkeenpäin lisätilan tarpeen ilmaantuessa. Teri-Talojen 50-vuotinen historia takaa, että moduuleita on saatavilla myös pitkällä tulevaisuudessa.

Unelmointi

Kaikki lähtee liikkeelle unelmasta. Millaisen kodin sinä ja perheesi haluatte? Millaiselle tontille talo rakennetaan? Listatkaa ylös kaikki tulevaa kotia koskevat toiveet ja haaveet.

Kartoitustapaaminen

Kun ajatus talosta alkaa hahmottua, ota rohkeasti yhteyttä meihin. Toimitusjohtajamme käy kanssasi läpi toiveesi ja tarpeesi tulevan taloprojektin suhteen ja vastaa kysymyksiisi.

Talon suunnittelu ja tarjous

Suunnittelemme tulevan kotisi tiiviissä yhteistyössä sinun ja arkkitehdin kanssa. Suunnitelman perusteella teemme sinulle tarjouksen.

Talon rakentaminen

Kun on lyöty kättä päälle, taloelementit rakennetaan Teri-Talojen tehtaalla kuivissa ja optimoiduissa olosuhteissa. Tämä lyhentää rakennusprojektin kestoa merkittävästi. Kun olemme toimittaneet elementit, paikallinen kumppani vie taloprojektin loppuun.

Muutto uuteen kotiisi

Jokaisen taloprojektin paras hetki on muutto uuteen taloon. Unelmat realisoituvat ja elämä uudessa kodissa voi alkaa.

Miksi Teri-Talot?

Teri-Talot on pieni talotehdas, joka rakentaa 100-150 taloa vuodessa. ​Kun monet muut talotehtaat ovat päättäneet optimoida tuotantonsa muutaman talomallin perusteella, me olemme päättäneet pitää kiinni joustavuudesta ja siitä, että jokainen talo on täysin asujansa toiveiden mukainen. Suunnittelupalvelumme perustuu asiakkaan ideoihin ja tarpeisiin, ei rajoitettuihin muutoksiin valmiissa talomalleissa. 

 

Teri-Talot on oikea valinta sinulle, jos sinulla on korkeat arkkitehtoniset vaatimukset ja toiveet, jotka perustuvat omiin tarpeisiisi ja ideoihisi. Me pystymme yhdistämään kunnianhimoisen arkkitehtuurin ja talopaketin tarjoamat edut tavalla, jonka lopputuloksena on laadukas ja kestävä, täysin sinun näköisesi talo. 

Suunnitteletko talon rakentamista?

Haaveiletko yksilöllisestä talosta ilman valmiiden talomallien mukanaan tuomia kompromisseja? Me haluamme toteuttaa talounelmasi yhdessä sinun kanssasi. Jätä alle tietosi, niin olemme sinuun pian yhteydessä!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Hae inspiraatiota

Miksi Teri-talo?

Haluatko tarjouksen tai lisätietoja?

Katso mistä löytyy lähin edustajamme ja kysy lisää!

Seuraa meitä somessa