Kun haluat kotiisi massiivipuupintojen kodikkuutta, lämpöä ja luonnollista kauneutta, rakenna talosi Kombo-elementeistä. Massiivipuupinnat myös tasaavat ilmankosteuden vaihteluja. Voit yhdistää Kombo-elementtejä Teri-Talojen perinteisiin runkoelementteihin luomaan upeaa puista tunnelmaa – kohtuulliseen hintaan tietysti. Valitse elementtirakenne, joka sopii parhaiten eri käyttötarkoituksiin, autamme sinua parhaan mahdollisen kokonaisuuden luomisessa!

 

Oikein käytettynä massiivipuu on loistava rakennusmateriaali. Kombo-elementit ovat kustannustehokas vaihtoehto niille, jotka haluavat kotiinsa enemmän puuta ja samalla hyödyntää sen positiivisia vaikutuksia rakennuksen sisäilmaan ja äänimaailmaan. Heti kun elementit ovat paikoillaan, on myös talon sisäpuolella oleva puupinta lähes valmis. Seinäpintoja ei tarvitse tasoittaa tai maalata, niille riittää puun luonnolliset ominaisuudet säilyttävä pintakäsittely.

Kombo-elementit - Teri-Talot

Mikä on CLT?

  • CLT on lyhenne, joka tulee sanoista Cross Laminated Timber ja tarkoittaa ristiin liimattua massiivista puulevyä.
  • CLT-levy koostuu ristiin liimatusta puusta kolmessa, viidessä tai seitsemässä kerroksessa. Sen rakenne on jäykkä ja kestävä sekä tiivis että eristävä.
  • Puurakentaminen sitoo hiilidioksidia tehokkaasti. Ristiinliimattu puu tasaa sisäilman kosteuden- ja lämpötilanvaihteluita tehden näin sisäilmasta miellyttävää.
  • CLT:tä voidaan käyttää kaikissa kantavissa ja näkyvissä rakenteissa.
  • Massiivipuisista levyistä on mahdollista rakentaa erittäin tarkasti ja se tarjoaa mahdollisuuden kustannustehokkaaseen ja laadukkaaseen rakentamiseen.

Kombo-elementit ovat yhteistyön tulos

Kombo-elementit, joissa hyödynnetään massiivipuun hyviä ominaisuuksia, on kehitetty Teri-Talojen ja Jake Rakennuksen yhteistyönä. Toimitamme Kombo-elementit samassa valmiusasteessa kuin perinteiset runkoelementit, eli eristys, ulkoverhous ja ikkunat vuorilautoineen paikoillaan.

Voit rakentaa koko talon Kombo-elementeistä tai yhdistää elementtejä saadaksesi kustannustehokkaimman ratkaisun. Tilaamme Kombo-elementteihimme CLT-levyt kotimaiselta levyvalmistajalta Crosslamilta.

 

 

 

 

Luo hyvä kombo

Massiivipuu ei välttämättä ole paras vaihtoehto märkätiloihin, joissa seinien on kestettävä kosteutta. Ne eivät myöskään ole kustannustehokkain valinta tiloihin, joihin tulee suuret ikkunat. Edellämainituissa tapauksissa perinteiset runkoelementit ovat todennäköisesti parempi vaihtoehto. Jos haluat sijoittaa aitoon puutalon tunnelmaan ja miellyttävään sisäilmaan, on yleensä järkevintä yhdistää perinteiset runko-elementit ja Kombo-elementit. Ota yhteyttä niin autamme sinua rakentamaan loistavan kombon!

Kuvat: Crosslam

Hae inspiraatiota

Miksi Teri-talo?

Haluatko tarjouksen tai lisätietoja?

Katso mistä löytyy lähin edustajamme ja kysy lisää!

Seuraa meitä somessa