KAIKKEA RIVITALOISTA KUNNALLISIIN RAKENNUKSIIN

Teri-Taloilla on pitkä kokemus taloelementtien valmistuksesta ja siksi olemmekin luotettava yhteistyökumppani erilaisiin rakennusprojekteihin. Käytämme vain ensiluokkaisia ja kestäviksi tietämiämme materiaaleja. Näin voimme luvata taloelementeillemme 10 vuoden takuun. Hyödynnämme myös mahdollisimman pitkälle kotimaisia sekä ympäristöystävällisiä ja kierrätettäviä materiaaleja.

Tuotteemme ovat muokattavissa tarpeidenne mukaan ja mikäli valmiista valikoimasta ei löydy sopivaa, tarjoamme mahdollisuuden räätälöidä täysin uniiikkeja kokonaisuuksia kokeneiden arkkitehtiemme avustuksella. Meille asiakkaan toiveet ja tarpeet ovatkin onnistumisen lähtökohtana.

Omakotitalojen, pari- ja rivitalojen lisäksi valmistamme myös luhtitaloja sekä puukerrostaloja ja oikeastaan kaikkea vapaa-ajan asunnoista halleihin. Meillä on myös kokemusta esimerkiksi päiväkotien ja vanhainkotien toteuttamisesta.

Teri-Talot Oy:n tuotteet ovat CE-merkkittyjä ja rakennetaan kokonaisuudessaan ensiluokkaisista ja tarkkaan valikoiduista materiaaleista.

Yhteistyökumppaneitamme

Jake Rakennus Bygg Oy  Ab Byggtjänst H-E Storlund Oy  WasaCon Kokkola Oy B.I. Klemets Ab  Sievin Remontti

Ota yhteyttä

Haluatko tietää tarkemmin, miten käsittelemme henkilötietoja? Tutustu tietosuojaperiaatteisiimme.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.