Joustavia suurelementtejä rakennusyrityksille

Suunnittelemme ja valmistamme suurelementtejä asiakkaidemme tarpeiden mukaan. Valmiiden elementtien avulla rakennusprojekti on nopeasti pystyssä ja sääsuojattu, minkä jälkeen työt voivat jatkua sisätiloissa. Teri-Talot on kokenut ja joustava kumppani, joka pitää sen minkä lupaa.

Miksi valita Teri-talot?

Joustavuus

Hyvin tehty rakennussuunnitelma tarjoaa hyvät olosuhteet tehokkaalle rakentamiselle ja kestävän lopputuloksen. Ota kokeneiden suunnittelijoidemme apu vastaan jo projektin alkuvaiheessa. Me emme pelkää haasteita!

Kestävä laatu

Kaikki Teri-Talot ovat kokonaisuudessaan CE-merkittyjä sekä materiaalien että työvaiheiden osalta. Rakennamme tarkkaan valituista korkealaatuisista materiaaleista ja rakennusmenetelmämme ovat tarkkaan harkittuja ja testattuja. Meidän rakentamamme kestää sukupolvien ajan.

Ympäristöystävällistä rakentamista

Meille luonnonmateriaaleista rakentaminen ja kierrätysmateriaalien hyödyntäminen on itsestäänselvää. Olemme toimineet niin jo yli 40 vuoden ajan. Käytämme edelleen kotimaisia materiaaleja niin pitkälle kuin mahdollista ja otamme huomioon materiaalien ympäristöystävällisyyden ja kierrätettävyyden. Hyödynnämme sitä, mitä löytyy läheltä.

Suurten elementtien etu

Säänkestävän rungon pystyttäminen voi olla haaste suurissa rakennushankkeissa. Pystytyksen on sujuttava nopeasti ja se onkin usein rakennusprosessin eniten resursseja vaativa vaihe. Myös vaatimukset sääsuojauksen osalta ovat nousussa, etenkin kuntien rakennushankkeissa.

Hyvä ja kustannustehokas ratkaisu tähän haasteeseen on suurelementtien valmiit seinät, jotka valmistetaan talotehtaallamme Teerijärvellä. Kun ne toimitetaan rakennuspaikalle, vain katto täytyy enää laittaa paikoilleen ja rakennus on sääsuojattu.

Teri-Talot valmistaa suurelementtejä rivi-, pari- ja kerrostaloihin, teollisuushalleihin sekä julkisiin rakennuksiin kuten päiväkoteihin, kouluihin ja palvelutaloihin. Vahvuutemme on joustavuus yhdistettynä vankkaan kokemukseen. Voimme suunnitella ja valmistaa suurelementtejä rakennusyritysten tarpeiden mukaan.

Miten yhteistyö sujuu käytännössä?

Teri-Talojen tuotantopäällikkö Stefan Byskata käy prosessin läpi käyttäen esimerkkinä tyypillistä asiakasta, joka on yksityinen rivitaloja rakentava rakennusyritys.

1.Miltä rakennuksen tulisi näyttää?

Kun rakennusyritys ottaa meihin yhteyttä, riittää että he tietävät kuinka suuria asuntoja halutaan rakentaa. Joskus yhteistyö lähtee jo siitä liikkeelle. Haluamme nähdä tonttikartan mielellään heti, jotta voimme nähdä, mikä tontille sopii ja mitä sääntöjä täytyy noudattaa. Usein meidän täytyy laskea mukaan autokatokset, jäteastiat ja tekniset tilat, jolloin asuntoja ei välttämättä ole mahdollista rakentaa niin paljon kuin rakennusyritys oli alunperin kuvitellut. Joskus käy myös niin, että rakennusyritykset ottavat meihin yhteyttä valmiiden piirustusten tai rakennusluvan kanssa, minkä jälkeen tarkistamme, että suunnitelma voidaan toteuttaa ja sen perusteella aloitamme elementtien suunnittelun.

2. Kuka rakentaa JA mitä?

Seuraava askel on sopia elementin valmiusasteesta ja materiaalin valinnasta. Suurin osa rakennusyrityksistä haluaa valmiiksi asennetut elementit, joissa on terassien ovet ja ikkunat paikoillaan. Näin rakennusprojekti saadaan suojattua säältä mahdollisimman nopeasti. Tällöin puuttuu ainoastaan katto ja sisääntulo-ovi, mutta ne saadaan tarvittaessa nopeasti paikoilleen. Rakentamisen aikana voidaan käyttää väliaikaista ovea naarmujen välttämiseksi. Nykyään rakennustyömailla tapahtuu valitettavasti jonkin verran varkauksia, minkä vuoksi rakennusyritykset haluavat työkalut ja materiaalit nopeasti lukkojen taa.

3. Milloin elementit toimitetaan?

Elementtien normaali toimitusaika on 10-12 viikkoa sopimuksen tekemisestä. Rivitalon toimituksen yhteydessä tarjoamme myös Easy-konseptin mukaisia sisustuspaketteja. Tämä tarkoittaa sitä, että tilaamme ja toimitamme rakennuspaikalle kaikki materiaalit, joita rakennusyritys tarvitsee huoneistojen sisätilojen viimeistelyyn. Olemme huomanneet, että kiinnostus sisustuspaketteja kohtaan on kasvussa, koska niiden myötä rakennusyritysten ei tarvitse sijoittaa aikaa ja resursseja sisätilojen suunnitteluun, laskea materiaalien kuluja eikä tehdä tilauksia.

Soita meille

Yhteistyökumppaneitamme

Jake Rakennus Bygg Oy  Ab Byggtjänst H-E Storlund Oy  WasaCon Kokkola Oy B.I. Klemets Ab  Sievin Remontti

Ota yhteyttä

Hae inspiraatiota

Miksi Teri-talo?

Haluatko tarjouksen tai lisätietoja?

Katso mistä löytyy lähin edustajamme ja kysy lisää!

Seuraa meitä somessa