Teri-Talojen alkuvuodesta 2022 teettämän asiakaskyselyn tulokset kertovat, että jopa 90 % talotehtaan asiakkaista suosittelisi heitä ystävilleen. 10 % vastanneista oli ennen omaa rakennusprosessiaan kuullut suositteluja tuttaviltaan ja 50,1 % oli tiennyt Teri-Talot jo pitkään.

Kilpailu talotehtaiden välillä on kovaa. 56 % kyselyyn vastanneista otti tarjouksia vastaan kolmelta tai useammalta talotehtaalta. Tämä on kuitenkin vähemmän kuin vuonna 2015, jolloin asiakaskysely toteutettiin edellisen kerran. Tuolloin jopa 76 % vastanneista otti vastaan kolme tarjousta tai enemmän.

Asiakaskyselyn perusteella vuonna 2022 tärkeimpiä seikkoja talotehdasta valittaessa ovat

  • Räätälöitävyys
  • Kilpailukykyinen hinta
  • Myyjän ammattitaito
  • Hyvä palvelu
  • Talotehtaan sijainti

Räätälöitävyys on valttia

Kyselyn vastauksista käy selvästi ilmi, että nykypäivän rakentajille on kilpailukykyisen hinnan lisäksi tärkeää, että talomallit ovat räätälöitävissä heidän tarpeisiinsa sopiviksi. Monet haluavat suunnitella talon itse tai käyttää avukseen arkkitehdin palveluita. 67 % kyselyyn vastanneista räätälöi valmiista talomallista omanlaisensa kodin. 26 % suunnitteli kotinsa itse ja sai talotehtaalta apua rakennuslupapiirustusten laatimiseen. 7 % käytti apunaan arkkitehdin tai rakennusinsinöörin apua.

Räätälöitävyys on Teri-Talojen erikoisalaa. Kaikki Teri-talot rakennetaan valmiista suurelementeistä, jotka valmistetaan tehtaalla Teerijärvellä. Suuret taloelementit mahdollistavat asiakkaiden toiveita vastaavien kotien rakentamisen. Haluaa asiakas sitten muokata valmiista talomallista omanlaisensa kodin, suunnitella talon täysin itse tai ammattilaisen avulla, on se Teri-Talojen kanssa mahdollista.

Ammattitaitoa ja palvelun laatua pidetään arvossa

Pitkä kokemus ja ammattitaito kulkevat usein käsi kädessä. Kyselyn vastausten perusteella vastaajat pitävät talomyyjän ammattitaitoa ja palvelun laatua yhtenä merkittävimmistä seikoista talotoimittajaa valittaessa. Koska talon rakentaminen on yksi suurimmista elämän aikana toteutettavista projekteista, on tärkeää, että yhteistyö talotoimittajan kanssa perustuu luottamukseen. Hyvä talovalmistaja tarjoaa rakenteeltaan ja talotekniikaltaan laadukkaita koteja, mutta myös palvelun laadun on oltava kohdillaan.

Asiakaskyselyn perusteella Teri-Talojen asiakkaat ovat tyytyväisiä niin ammattitaitoon kuin palvelun laatuun. Kuten jo otsikkokin kertoo, suosittelisi 90 % Teri-Talojen asiakkaista talotehdasta ystävilleen. Tämä prosenttiluku kertoo selvästi, että Teri-Talojen asiakastyytyväisyys on hyvällä tolalla.

Lue, miksi sinun pitäisi valita Teri-Talot kumppaniksesi talonrakennusprojektiin

Hae inspiraatiota

Miksi Teri-talo?

Haluatko tarjouksen tai lisätietoja?

Katso mistä löytyy lähin edustajamme ja kysy lisää!

Tilaa uutiskirje

Haluatko tietää tarkemmin, miten käsittelemme henkilötietoja? Tutustu tietosuojaperiaatteisiimme.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Seuraa meitä somessa