Teerijärvi on pieni kylä Pohjanmaalla. Jo vuosisata sitten seudun miehet hakeutuivat jopa Amerikkaan asti rakentaakseen korkealaatuisia taloja käsityönä ja ammattitaidolla. Nämä perinteet näkyvät edelleen työssämme.

Jokainen rakentamamme talo on uniikki, aivan kuten asukkaansakin. Jotain yhteistä niillä sentään on. Nimittäin laadukkaat ja kestävät materiaalit sekä ammattitaitoiset tekijät, jotka rakentavat ympäristön huomioon ottaen.

3 syytä valita teri-talot


Joustavuus

Uniikit Teri-Talot räätälöidään aina asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukaan. Kodit suunnitellaan ja toteutetaan alusta alkaen Teri-Talojen ammattilaisten ja asiakkaan yhteistyönä. Asiantuntijamme ovat mukana auttamassa ja tukemassa jokaisessa talon rakennusvaiheessa. Jos talon suunnitteluprosessiin osallistuminen ei ole sinulle tärkeää, ovat Easy tai muut valmiit talomallit sinulle sopivia vaihtoehtoja. Ammattilaisten mahdollisimman monien tarpeita vastaavaksi suunnittelemat Easy-mallit tuovat joustavuutta kaikille niille, joille räätälöitävyys ei ole tärkein valintakriteeri.


Kestävä Laatu

Teri-Talot rakennetaan tarkkaan valituista ensiluokkaisista materiaaleista. Rakennamme puutaloja, joiden rakenteet ovat käytännössä testattuja ja hyväksi havaittuja viihtyisän kodin rakenteita. Ammattitaidolla käsityönä tehdyillä elementeillä on 10 vuoden takuu. Jokainen työvaihe tehdään Teri-Talojen kokeneiden ammattilaisten toimesta, tämä takaa ensiluokkaisen työn laadun sekä tehtaallamme että asiakkaan työmaalla. Kaikki Teri-Talot ovat kokonaisuudessaan CE-merkittyjä sekä materiaalien että työvaiheiden osalta.


Ympäristöystävällinen rakentaminen

Me Teerijärvellä olemme tottuneet hyödyntämään kaikkia lähiympäristöstä löytyviä materiaaleja. Talojen rakentamiseen käytämme mahdollisimman pitkälle kotimaisia materiaaleja, joiden ympäristöystävällisyys ja kierrätettävyys on otettu huomioon. Työskentely kotimaisia luonnonmateriaaleja hyödyntäen tulee meillä syvältä selkärangasta. Jo silloin kun Teri-Talot perustettiin vuonna 1974, talojen tuotanto perustui korkealaatuisen suomalaisen puun käyttöön sekä minimoi kaikkien mahdollisten materiaalien jätteet. Olemme rakentaneet ympäristöystävällisesti jo kauan, emmekä voisi kuvitellakaan rakentavamme muilla tavoin.