Teerijärvi on pieni kylä Pohjanmaalla. Jo vuosisata sitten seudun miehet hakeutuivat jopa Amerikkaan asti rakentaakseen korkealaatuisia taloja käsityönä ja ammattitaidolla. Nämä perinteet näkyvät edelleen työssämme.

Jokainen rakentamamme talo on uniikki, aivan kuten asukkaansakin. Jotain yhteistä niillä sentään on. Nimittäin laadukkaat ja kestävät materiaalit sekä ammattitaitoiset tekijät.

3 syytä valita teri-talot


Vapaa Muokattavuus

Sinulla on unelma. Me autamme sen toteuttamisessa rakentamalla talon, joka vastaa toiveitasi sekä ulkonäöltään että ominaisuuksiltaan. Teritalojen moderni puutalo tekee ainutlaatuisen kodin rakentaminen helpoksi ilman huolia elementtien aiheuttamista rajoituksista. Käytännössä voit muokata talomallejamme lähes rajattomasti tai suunnitella täysin oman näköisesi kodin, jolloin suunnittelijamme auttavat toteutuksessa.


Kestävä Laatu

Ammattitaidolla käsityönä tehdyillä elementeillä on 10 vuoden takuu.

Meillä on periaatteita, joista emme jousta. Laatu on yksi niistä. Siksi käytämme puutaloissamme vain ensiluokkaisia ja kestäviksi tietämiämme materiaaleja. Näin voimme luvata taloelementeillemme 10 vuoden takuun. Hyödynnämme myös mahdollisimman pitkälle kotimaisia sekä ympäristöystävällisiä ja kierrätettäviä materiaaleja.


Asiantuntijat apunasi

Teemme talopaketin hankinnasta vaivatonta ja pystytyksestä vastaavat omat asentajamme. Omakotitalon rakentaminen on iso päätös ja monesti myös pitkä prosessi. Siksi tavoitteemme on tehdä siitä niin vaivatonta ja joustavaa kuin mahdollista. Asiakkaanamme apunasi projektissa on koko henkilöstömme myyjistä suunnittelijoihin. Varmistaaksemme lopputuloksen olevan juuri sellainen kuin lupasimme, hoitavat talosi asennuksen ammattitaitoiset asentajamme.