Avaamalla Teri-Talojen verkkosivuston sitoudutte noudattamaan näitä käyttöehtoja. Pyydämme, että tutustut näihin ehtoihin ennen verkkosivustomme käyttöä.

Verkkosivustolla olevat tiedot

Vaikka olemme olleet huolellisia verkkosivustoa suunniteltaessa ja päivitämme sitä säännöllisesti, on mahdollista että se sisältää virheitä tai vanhentunutta tietoa. Verkkosivustomme sisältö tarjotaan käyttöösi “sellaisena kuin se on” periaatteella. Käytät sivustoa ja sen sisältämää tietoa omalla riskillä ja verkkosivustoamme tulisi käyttää lähtökohtaisesti vain yleiseen tiedonhankintaan. Teri-Talot ei vastaa mistään välittömästä, välillisestä tai epäsuorasta vahingosta taikka hallinnollisista seuraamuksista joita saattaa seurata sivuston käytöstä tai sen käytön estosta.

Tekijänoikeudet ja tavaramerkit

Verkkosivustollamme oleva sisältö, kuten tekstit, kuvat ja grafiikka, ovat tekijänoikeudella suojattuja teoksia ja Teri-Talojen tai sen lisenssinantajien yksinomaista omaisuutta. Saat ainoastaan rajoitetun käyttöoikeuden käyttää sivustollamme olevaa aineistoa ja tietoa omiin henkilökohtaisiin tiedonhankintatarpeisiisi.

Verkkosivustomme voi sisältää myös yrityksemme tai kolmansien osapuolten tavaramerkkejä. Nämä tavaramerkit ovat lailla suojattuja. Tavaramerkkiemme käyttö edellyttää aina sitä, että hankit meiltä siihen nimenomaisen luvan.

Linkit muille sivustoille

Verkkosivustomme saattaa sisältää myös linkkejä muille sivustoille. Emme vastaa näistä sivustoista, joten avaat ja käytät näitä verkkosivustoja omalla riskilläsi.

Muutokset

Varaamme oikeuden muuttaa näitä käyttöehtoja, verkkosivustollemme pääsyä sekä sivustomme sisältöä milloin tahansa ilman etukäteistä ilmoitusta.

Tietojen syöttäminen

Sivustomme kautta saattaa olla mahdollista syöttää tietoja tai toimittaa meille aineistoja. Syöttämällä tietoja tai toimittamalla meille aineistoja sivustomme kautta hyväksyt sen, että voimme käyttää tietoja tai aineistoja omiin liiketoimintatarkoituksiimme. Vakuutat samalla, että olet oikeutettu syöttämään tietoja tai antamaan aineistoja ja että antamasi tiedot tai aineistot eivät ole lainvastaisia eivätkä ne loukkaa kenenkään muun oikeuksia. Mikäli annat sivustomme kautta henkilötietojasi, käsittelemme niitä tietosuojaselosteemme mukaisesti, joten pyydämme sinua tutustumaan siihen ennen henkilötietojen antamista.

Yhteystiedot

Teri-Hus Ab
Puh. 020 7680 411
68700 TEERIJÄRVI

Hae inspiraatiota

Miksi Teri-talo?

Haluatko tarjouksen tai lisätietoja?

Katso mistä löytyy lähin edustajamme ja kysy lisää!

Seuraa meitä somessa