Vakioratkaisut eivät sovi kaikille

Mitä tehdä, kun talotehtaiden valmiit mallit eivät tunnu omilta?
Kun pelkkä sisäseinien siirtely ja kosmeettiset muutokset eivät saa sinua rakastumaan?
Pitääkö vain antaa periksi ja tyytyä siihen, mitä on tarjolla?

Ei tietenkään pidä.


TeriARK on arkkitehdin piirtämä talo, jonka suunnittelussa ei tarvitse tyytyä kompromisseihin. Halusitpa lähteä liikkeelle talokonseptiemme pohjalta tai täysin tyhjältä piirustuspöydältä, me muunnamme yhdessä sinun kanssasi arkkitehdin vision taloksi, josta et ikinä halua muuttaa pois.

Unelmointi

Kaikki lähtee liikkeelle unelmasta. Millaisen kodin sinä ja perheesi haluatte? Millaiselle tontille talo rakennetaan? Listatkaa ylös kaikki tulevaa kotia koskevat toiveet ja haaveet.

Kartoitustapaaminen

Kun ajatus talosta alkaa hahmottua, ota rohkeasti yhteyttä meihin. Toimitusjohtajamme käy kanssasi läpi toiveesi ja tarpeesi tulevan taloprojektin suhteen ja vastaa kysymyksiisi.

Talon suunnittelu ja tarjous

Suunnittelemme tulevan kotisi tiiviissä yhteistyössä sinun ja arkkitehdin kanssa. Suunnitelman perusteella teemme sinulle tarjouksen.

Talon rakentaminen

Kun on lyöty kättä päälle, taloelementit rakennetaan Teri-Talojen tehtaalla kuivissa ja optimoiduissa olosuhteissa. Tämä lyhentää rakennusprojektin kestoa merkittävästi. Kun olemme toimittaneet elementit, paikallinen kumppani vie taloprojektin loppuun.

Muutto uuteen kotiisi

Jokaisen taloprojektin paras hetki on muutto uuteen taloon. Unelmat realisoituvat ja elämä uudessa kodissa voi alkaa.

Varaa aika tapaamiseen

TeriARK

TeriARK Magazine


Yksilöllinen talopaketti vs. rakentaminen paikan päällä


Talopaketin tilaaminen talotehtaalta on parempi ratkaisu kuin talon rakentaminen ns. pitkästä tavarasta silloinkin, kun on kyse täysin yksilöllisestä, arkkitehdin piirtämästä talosta. Kun tilaat valmiit taloelementit ainutlaatuisen talosuunnitelmasi mukaan, rakennusprojektin kesto lyhenee ja kokonaisbudjetin seuraaminen yksinkertaistuu, kun talon rakenteet voidaan hankkia kiinteällä hinnalla. Koska taloelementit rakennetaan kuivissa olosuhteissa tehtaallamme, sinun ei myöskään tarvitse olla huolissasi kosteusongelmista. TeriARK-talon tilatessasi sinun ei tarvitse tinkiä suunnittelun vapaudesta, vaan saat juuri sellaisen talon kuin haluat.

Ota yhteyttä

Miksi Teri-Talot?

Teri-Talot on pieni talotehdas, joka rakentaa 100-150 taloa vuodessa. ​Kun monet muut talotehtaat ovat päättäneet optimoida tuotantonsa muutaman talomallin perusteella, me olemme päättäneet pitää kiinni joustavuudesta ja siitä, että jokainen talo on ainutlaatuinen. Suunnittelupalvelumme perustuu asiakkaan ideoihin ja tarpeisiin, ei rajoitettuihin muutoksiin valmiissa talomalleissa. 

Teri-Talot on oikea valinta sinulle, jos sinulla on korkeat arkkitehtoniset vaatimukset ja toiveet, jotka perustuvat omiin tarpeisiisi ja ideoihisi. Me pystymme yhdistämään kunnianhimoisen arkkitehtuurin ja talopaketin tarjoamat edut tavalla, jonka lopputuloksena on laadukas ja kestävä, ainutlaatuinen talo. 

Oletko suunnittelemassa talon rakentamista?

Haaveiletko yksilöllisestä talosta ilman valmiiden talomallien mukanaan tuomia kompromisseja? Me haluamme toteuttaa talounelmasi yhdessä sinun kanssasi. Jätä alle tietosi, niin olemme sinuun pian yhteydessä!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Hae inspiraatiota

Miksi Teri-talo?

Haluatko tarjouksen tai lisätietoja?

Katso mistä löytyy lähin edustajamme ja kysy lisää!

Tilaa uutiskirje

Haluatko tietää tarkemmin, miten käsittelemme henkilötietoja? Tutustu tietosuojaperiaatteisiimme.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Seuraa meitä somessa