Jokainen ihminen on ainutlaatuinen ja siksi myös jokainen Teri-Talot Uniikki suunnitellaan ja rakennetaan alusta alkaen tehden tiivistä yhteistyötä asiakkaan kanssa. Yhdessä Teri-Talojen arkkitehtisuunnittelijan kanssa unelmien koti suunnitellaan asiakkaan tarpeita vastaavaksi ja silmää miellyttäväksi. Teri-Talojen ammattitaitoinen henkilökunta on mukana koko matkan ajan suunnitteluvaiheesta aina asennukseen asti. Asiakas saa täyden tuen ja avun uniikin kotinsa rakentamiseen.

Miten voimme auttaa sinua?

Kun tiedät minne rakennat ja mitä sinne saa rakentaa, voimme jatkaa suunnittelua yhdessä. Varaa aika ilmaiseen suunnittelutapaamiseen sinulle sopivimmalla teemalla. Me Teri-Taloilla tuemme sinua talon valmistumiseen asti.
Uniikkeja koteja - Teri-Talot

Arkkitehti Ann Charlott Hästön vinkit unelmakotiaan rakentaville:

 

  • Tutki tontti huolellisesti ja selvitä, kuinka aurinko paistaa tontille. Asemoi talo niin, että auringonvalo lankeaa sinne minne haluat, haluamaasi kellonaikaan. Ota huomioon tontilla jo oleva kasvillisuus.
  • Älä aloita suoraan pohjapiirrustuksesta. Mieti ensin, minkälaisen talon oikeasti tarvitset. Käytättekö saunaa saunomiseen vai pyykkien kuivattamiseen? Vietättekö yhteistä aikaa olohuoneessa vai kokoonnutteko oikeasti useammin keittiöön? Onko kodinhoitohuoneessa tarpeen olla oma ulko-ovi?
  • Älä yritä saada kaikkia haaveita mahtumaan yhteen taloon. Aseta asiat tärkeysjärjestykseen ja keskity toteuttamaan niistä tärkeimmät hyvin.
  • Rakenna ennemmin fiksusti kuin isosti. Muista että kaikki pinnat on pidettävä lämmitettyinä ja puhtaina.
  • Suunnittele nykyistä elämäntilannettasi pidemmälle. Talon tulisi olla toimiva myös lasten kasvettua isoiksi.

Lue Ann Charlott Hästön haastattelu kokonaisuudessaan Teri-Uniikki -esitteestä. Voit tilata esitteen antamalla sähköpostiosoitteesi yläpuolella olevassa ruudussa.

UNIIKIN KODIN RAKENNUSPROSESSI

Ennen talopaketin valintaa on hyvä tietää rakennusprosessin eri vaiheet.


Suunnittelu, päätösten teko

Tontti on erittäin tärkeässä roolissa talon suunnittelussa. On aina tärkeää tarkistaa, minkälaiset kaavoitukset koskevat tonttia ja mitä suunnitelmia alueelle on tulevaisuudessa. Terassin ja parvekkeen suunnittelussa on tärkeää miettiä sääolosuhteita.


Talon ostaminen, suunnittelu

Talon rakentaminen on yksi elämän suurimmista investoinneista. Ota kokeneiden myyjien ja suunnittelijoiden tarjoama apu vastaan jo varhaisessa vaiheessa.


Rakennusvaiheet

Suunnittelu on syytä tehdä huolellisesti ja miettiä eri vaiheita ja seikkoja, joita voi esiintyä sekä ennen rakennusaikaa että sen aikana.

Inspiraatiokuvat

Hae inspiraatiota

Miksi Teri-talo?

Haluatko tarjouksen tai lisätietoja?

Katso mistä löytyy lähin edustajamme ja kysy lisää!

Seuraa meitä somessa