Easy - Ammattilaisten suunnittelema paketti

Teri-Talojen ammattilaisten suunnittelema paketti on räätälöity mahdollisimman monien tarpeita vastaavaksi. Easy on myös kustannustehokas ratkaisu laadukkaan kodin hankintaan. Voit päättää kahden eri sisustuspaketin väliltä. Sopisiko kotiisi harmaa vai valkoinen sisustus? Voit luottaa siihen, että kaikki sisustusmateriaalit on tarkkaan harkittu sisustussuunnittelijan toimesta. Joillain valinnoilla voit kuitenkin myös antaa oman persoonallisuutesi näkyä kodissasi. Paketti on nimittäin mahdollista saada lähes muuttovalmiina, mutta keittiön ja talon kaapit hankit itse. Tarkemmat tiedot talopakettiin liittyen voit tiedustella lähimmältä myyjältäsi.

Valitse Easy-paketti

Valittavana on kaksi Easy-mallia ja kaksi eri kokoa. Ota yhteyttä myyntihenkilöstöömme saadaksesi lisätietoja.

Harmaa vai valkoinen?

Voit valita kahdesta erilaisesta sisustuspaketista. Valitsetpa sitten klassisen valkoisen tai harmaan sävyisen kodin, voit luottaa siihen, että sisustusmateriaalit on valittu huolella.

Muuta sisään!

Jos olet valinnut Easy-talopaketin muuttovalmiina, voit vain odottaa, että ammattilaiset ovat valmiita ja muuttaa sitten sisään.

Hinnat

Valitset itse, haluatko muuttaa suoraan täysin kalustettuun taloon vai haluatko rakentaa väliseinät ja viimeistellä sisätilat itse.

Lisätietoja eri toimitusvaihtoehdoista löydät täältä:

Runkopaketti Levyvalmis Muuttovalmis

 

Valmistalo Easy - valmiiksi suunniteltu koti, joka on sopiva sellaisenaan - Teri-Talot

KIINNOSTAAKO EASY?

Esitteestä löydät lisää tietoa Easyn rakentamisesta.