Easy - Ammattilaisten suunnittelema paketti

Teri-Talojen ammattilaisten suunnittelema paketti on räätälöity mahdollisimman monien tarpeita vastaavaksi. Easy on myös kustannustehokas ratkaisu laadukkaan kodin hankintaan. Voit päättää kahden eri sisustuspaketin väliltä. Sopisiko kotiisi harmaa vai valkoinen sisustus? Voit luottaa siihen, että kaikki sisustusmateriaalit on tarkkaan harkittu sisustussuunnittelijan toimesta. Joillain valinnoilla voit kuitenkin myös antaa oman persoonallisuutesi näkyä kodissasi. Paketti on nimittäin mahdollista saada lähes muuttovalmiina, mutta keittiön ja talon kaapit hankit itse. Tarkemmat tiedot talopakettiin liittyen voit tiedustella lähimmältä myyjältäsi.

Valitse Easy

Voit valita eri kokoisten Easy-mallien välillä. Tutustu vaihtoehtoihin alhaalla. Lisää informaatiota saat ottamalla yhteyttä Teri-Talojen myyjiin!

Harmaata vai valkoista?

Voit valita kahdesta sisustuspaketista mieleisesi. Haluaisitko kotiisi mieluummin harmaan eri sävyjä vai klassista valkoista? Värivalinnasta riippumatta voit olla varma, että sisustusmateriaalit on valittu huolella sisustussuunnittelijan toimesta. Joillain valinnoilla voit silti myös itse vaikuttaa ja antaa kotiisi persoonallisen kosketuksen.

Hoida keittiö ja kaapit – muuta uuteen kotiin!

On tärkeää suunnitella ja miettiä tarkkaan kaikkia eri vaiheita ja seikkoja, joita voi esiintyä sekä ennen rakennusaikaa että sen aikana.
Valmistalo Easy - valmiiksi suunniteltu koti, joka on sopiva sellaisenaan - Teri-Talot

KIINNOSTAAKO EASY?

Esitteestä löydät lisää tietoa Easyn rakentamisesta.