4.5.2017 ei ollut kuin mikä tahansa muu päivä, sillä silloin meistä tuli tontinomistajia, tai tarkemmin sanottuna allekirjoitimme silloin kauppakirjan.

LUONTO LÄHELLÄ JOKA PUOLELLA

Tuntui uskomattoman hienolta tulla tontille kauppakirjan allekirjoittamisen jälkeen ja tajuta sen todella olevan nyt meidän omamme. Uusi kotimme, josta voisi olla näkymä kauniille Heimsjön-järvelle. Luontoa melkein joka puolella, ei yhtäkään naapuria näkösällä mutta silti hädin tuskin 1,5 km päässä Teerijärven keskustasta. Todellista luksusta.

GRANKLUBBEN

Tunnen itseni todella etuoikeutetuksi saadessani muuttaa tänne Granklubbeniin. Alle puolen kilometrin päässä asuvat sekä isoäitini että enoni perheineen. Täällä Heimsjön:in rannoilla olen lapsuudessani viettänyt lukemattomia tunteja; ajatella, että nyt minulla on mahdollisuus kasvattaa oma perheeni täällä ja että Svartsjön perhe saa kasvattaa juurensa Granklubbeniin Heimsjön:in rannalle. Upea tunne.
Lapsillamme tulee myös olemaan asiat hyvin. Lähistöllä asuu naapureita, joilla on Emilian ikäisiä lapsia. Kaksi siskoistani asuu myös melko lähellä. Sekä Rickardin että minun lapsuudenkotini ovat molemmat lähistöllä.

TULEVAN KOTIMME PIHATIE

Talolta on matkaa lähimmälle isolle tielle noin 250 metriä. Etäisyys saa talon pihan tuntumaan oikeasti turvalliselta – siellä lasten uskaltaa antaa leikkiä ulkona ilman pelkoa liikenteestä. Aika näyttää, kuinka talvista selvitään, kun lumet on luotava näin pitkältä matkalta. Meistä Suomen talvet ovat kuitenkin viime aikoina olleet keskimäärin paljon vähälumisempia kuin ennen, ja kaiken lisäksi lumisia kuukausia on aika vähän. Kun otamme talven päivä kerrallaan, uskon meidän kyllä selviävän siitä.

Toinen asia, jonka kanssa varsinkin minun on opittava elämään, on meidät talvisin ympäröivä pimeys. Lähellä ei ole katuvaloja. Ehkä me voimme jossain vaiheessa kuitenkin asentaa omat valot pihatiellemme. Pimeyshän on vain tottumiskysymys, ja jopa minä voin oppia elämään sen kanssa.

Nämä puut kaadetaan, sillä pihatie tulee kulkemaan tästä.

KAUNIITA ISOJA KIVIÄ

Aukean reunoilla on runsaasti suuria ja pieniä kiviä. Osa kivistä muodostaa ikään kuin muurin. Se saa olla osa tontin 30 vuoden mittaista kunnostamisprojektia. Näin rapistuneelta muuri näyttää nyt. Meidän mielestämme siitä voi tulevaisuudessa kuitenkin tulla todella hieno kivimuuri. Kauniita isoja kiviä, luonnonkukkia, vadelmapensaita ja ehkä jokunen mansikantaimi.

Näköala länteen

Näköala itään

Hae inspiraatiota

Miksi Teri-talo?

Haluatko tarjouksen tai lisätietoja?

Katso mistä löytyy lähin edustajamme ja kysy lisää!

Tilaa uutiskirje

Haluatko tietää tarkemmin, miten käsittelemme henkilötietoja? Tutustu tietosuojaperiaatteisiimme.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Seuraa meitä somessa