Olimme sopineet ensimmäisen suunnittelutapaamisen Teri-Talojen kanssa jo samalle päivälle kauppakirjan allekirjoittamisen kanssa – 4.5.2017. Tapaamista edeltävänä päivänä oloni oli todella epävarma. Ajatukseni olivat sekaisin, en tiennyt, mitä oikeastaan halusin, ja pelkäsin Teri-Talojen suunnittelijan pitävän tapaamista ajanhaaskauksena.

Sanomalehdestä leikattu kuva, jota käytimme inspiraationamme. Halusimme omaan taloomme samanlaisen julkisivun.

UNELMATALOMME POHJAPIIRROS

Meillä oli pari pohjapiirrosluonnosta ja kuvaa siitä, miltä talon ensimmäinen luonnos voisi näyttää. Annoimme niistä paperiset versiot Christelille, Teri-Talojen suunnittelijalle. Istuttuamme alas keskustelu alkoi sujua nopeasti. Minusta tuntui välittömästi siltä, että hän ymmärsi meitä ja osasi tehdä ehdotuksia siitä, kuinka unelmatalomme voitaisiin toteuttaa. Meidät otettiin hyvin vastaan, ja menimme kotiin onnellisina ja tyytyväisinä. Yhdentoista päivän päästä saimme ensimmäisen luonnoksen sähköpostiimme. Se sisälsi talon pohjapiirroksen sekä 3D-kuvan talosta.

 

Ihastuin luonnoksen julkisivuun välittömästi. Värimaailma vastasi omia ajatuksiani, ikkunat oli sijoitettu kauniin symmetrisesti ja kaikki oli yksinkertaisesti juuri niin kuin pitikin. Emme olleet uskoneet sen olevan mahdollista, mutta Christel oli onnistunut painamaan mieleensä kaikki suunnittelutapaamisessa esittämämme toiveet. Päätimme pohtia muutaman päivän ajan, mitä mieltä olimme ensimmäisestä luonnoksesta. Minun mielestäni se oli todella hyvä, mutta ei silti aivan täydellinen. Istuimme siis alas ja aloimme suunnitella haluamiamme muutoksia.

TOINEN LUONNOS

Pian olimme jo sopineet suunnittelijan kanssa toisen tapaamisen, jossa esitimme ensimmäiseen luonnokseen haluamamme muutokset. Päädyimme kuitenkin pian laatimaan kokonaan uuden luonnoksen. Erilainen pohjapiirros, pienempi makuuhuone ja suurempi kylpyhuone. Christel kirjoitti toiveemme kuuliaisesti muistiin ja kuunteli innokkaasti, mitä me tulevalta taloltamme halusimme.
Tapaamisen jälkeen palasimme kotiin odottamaan talon toista luonnosta.

LUE LISÄÄ OMAN TALON SUUNNITTELUSTA

Hae inspiraatiota

Miksi Teri-talo?

Haluatko tarjouksen tai lisätietoja?

Katso mistä löytyy lähin edustajamme ja kysy lisää!

Seuraa meitä somessa