Tervetuloa lukemaan uutta blogiamme, jossa kerromme matkastamme kohti unelmataloa.

Olen Tina, onnellisesti naimisissa oleva kaksivuotiaan Emilia-tytön äiti. Toisen lapsemme on määrä syntyä marraskuussa 2017, jonka jälkeen meistä tulee Rickard-isän kanssa nelihenkinen perhe. Olemme kotoisin Teerijärveltä, mutta asuimme vuosina 2010–2016 opintojen ja töiden takia Vaasassa. Siellä asuessamme tiesimme kuitenkin jonain päivänä palaavamme takaisin kotikonnuillemme ja asettuvamme sinne asumaan.

NYT OLI AIKA MUUTTAA

Joulukuussa 2016 löysimme vuokra-asunnon Teerijärveltä ja muutimme sinne asumaan. Olimme aina haaveilleet oman talon rakentamisesta. Ajattelimme kuitenkin ottaa ensi alkuun hieman rennommin ja katsoa rauhassa, kuinka asiat alkaisivat sujua. Ei kuitenkaan ehtinyt kulua montaakaan kuukautta ennen kuin talohaaveet muistuttivat itsestään ja aloimme pohtia tosissamme, milloin olisi oikea aika aloittaa talon rakentaminen. Aloimme pitää silmät ja korvat auki vapaiden tonttien varalta.

VINKKI VAPAASTA TONTISTA

Eräänä päivänä siskoni Marika antoi meille vinkin ihanasta peltoaukeasta lähellä Teerijärven keskustaa. 18.2.2017 kävin tulevalla tontillamme ensimmäistä kertaa. Jostakin syystä suhtauduin siihen silloin melko negatiivisesti. Kaikki tuntui niin musertavalta. Varmaankin ajatus talon rakentamiseen liittyvästä työn määrästä sai meidät hieman säikähtämään.

Jatkoimme muilla tonteilla kiertelyä, mutta ajatuksemme palasivat jatkuvasti tonttiin, josta siskoni oli meille vinkannut. Yhtäkkiä päätimme antaa tontille mahdollisuuden. Aloimme neuvotella hinnasta ja suunnitella, kuinka talo kannattaisi sijoittaa lähes kaksi hehtaaria suurelle aukealle.

LISÄÄ VIERAILUJA TONTILLA

Kävin tontilla yhdessä äitini kanssa. Emilia alkoi laatia suunnitelmia talon sijoittamiselle.

Vietimme vapun tutustumalla tonttiin ja nauttimalla kevätauringosta ja piknikistä. Emilia juoksenteli ympäriinsä, leikki ja oli tyytyväinen. Mitä enemmän aikaa tontilla vietimme ja mitä enemmän tulevasta talosta haaveilimme, sitä varmempia aloimme päätöksestä olla – tästä tulisi meidän uusi kotimme!

Hae inspiraatiota

Miksi Teri-talo?

Haluatko tarjouksen tai lisätietoja?

Katso mistä löytyy lähin edustajamme ja kysy lisää!

Seuraa meitä somessa