Teerijärveläiset Ida ja Valter Forsén olivat pitkään haaveilleet perinteisestä maalaistalosta. Varsinkin Ida oli aina tiennyt haluavansa perinteistä tyyliä kunnioittavan ison maalaistalon. Perinteisten maalaistalojen asuntomarkkinat eivät kuitenkaan käy kovin vilkkaina ja vaikka unelmatalo löytyisikin sieltä mistä pitää, iäkkäämpien talojen pohjaratkaisuista ja varustelusta puuttuvat usein nykyaikaisimmat mukavuudet. Tästä johtuen Idalle ja Valterille oli alusta asti selvä, että he ennemmin rakentaisivat oman unelmatalonsa, kuin ostaisivat vanhan. Kumppanikseen he valitsivat Teri-Talot, joka toimii alueella ja jonka maineesta ja laadusta pariskunta oli vakuuttunut.

Vaikka Idan ja Valterin talossa on isot huoneet, neliöt on käytetty pohjaratkaisussa tehokkaasti. Kaunis viisikulmainen kuisti toivottaa vierailijan tervetulleeksi  ja eteisen lasiruutuiset pariovet johdattavat tulijan sisälle taloon.

“Isot ovet ovat hyvät, kun on lapsia”, toteaa Valter.

Maalaistalo

Keittiö on iso ja laskutilaa paljon. Ida leipoo työnsä puolesta paljon ja halusi keittiöstä siksi tilavan. Lisäksi perhe arvostaa yhteisiä ruokahetkiä ja sen vuoksi oli tärkeää saada keittiöön mahtumaan myös pyöreän ruokapöydän. Keittiöstä löytyy myös upea Högforsin liesi!

Olohuone on valoisa ja avara: tilaan mahtuu sekä sohvaryhmä että isompi ruokailuryhmä.

Puutalon julkisivu on punaiseksi maalattu. Ilmettä tasapainottavat perinteiset valkoiset ikkunanpielet ja maalaisromanttinen iso ulko-ovi.

“Minä olen aina haaveillut tällaisesta talosta!” toteaa Ida.

maalaisromanttinen talo

Hae inspiraatiota

Miksi Teri-talo?

Haluatko tarjouksen tai lisätietoja?

Katso mistä löytyy lähin edustajamme ja kysy lisää!

Seuraa meitä somessa