Lyttsbacka – omakotitalo, joka ei jää koskaan pieneksi

Jos ei omakotitaloa rakentaessaan ole varma, tuleeko tarvitsemaan lisätilaa vaikkapa kymmenen vuoden päästä, kannattaako vain rakentaa nykytarpeeseen nähden liian iso talo? Ei tietenkään, vaan sopiva. Lyttsbacka nimittäin kasvaa tarvittaessa perheesi mukana.
TeriMODULAR Lyttsbacka on SAFA-arkkitehti Rabbe Tiaisen suunnittelema moduuliomakotitalo, jonka perusideana on luoda hyvin suunniteltu mutta kompakti ja joustava, asiakkaan muuttuviin tarpeisiin vastaava asunto. Lyttsbacka koostuu moduuleista, joita voi yhdistellä halutulla tavalla. Moduulitaloa on mahdollista laajentaa myös jälkeenpäin.Lyttsbacka-sarja koostuu yhteensä kahdeksasta erilaisesta asuntomoduulista, joita voit yhdistää juuri sinulle sopivaksi kokonaisuudeksi. Moduulit on suunniteltu siten, että huoneiden väliin syntyy luonnollinen yhteys sekä sisällä että talon takana olevalle patiolle. Moduulien sisäpuolta voit muokata omien tarpeidesi mukaan yhdessä suunnittelupalvelumme kanssa.Talon arkkitehtuuri on modernia, ja siinä on selkeitä vaikutteita 60-luvun Kalifornian modernismista, kuten suuret ikkunat ja sujuvasti toisiinsa yhdistyvät sisä- ja ulkotilat.Lyttsbackan moduulit valmistetaan kuivissa tiloissa Teri-Talojen tehtaalla ja toimitetaan levyvalmiina tontille, missä ne yhdistetään toisiinsa. Moduulit eivät sisällä pintamateriaaleja, mutta halutessasi voit tilata lattiat, kattopaneelit, seinämaalit, laatat jne. irtomateriaalina Teri-Talojen kautta. Myös terassimateriaalit ja tulisijan voit tilata Teri-Taloilta. Kun pinnat on tehty valmiiksi, sähkö- ja putkiasentaja viimeistelee sähkö- ja putkityöt.

Millaiselle tontille Lyttsbacka sopii?

Ihanteellinen tontti Lyttsbackalle on riittävän leveä. Jos tontin leveys ei kuitenkaan riitä, autokatos voidaan sijoittaa omakotitalosta erilliseksi kokonaisuudeksi. Jos suunnitelmissa on laajentaa taloa tulevaisuudessa, lisämoduulille tulee jättää riittävästi tilaa tontille.

Millainen on sinun Lyttsbackasi?

TeriMODULAR Lyttsbacka -sarja koostuu kahdeksasta erilaisesta asuntomoduulista ja kahdesta erilaisesta autokatoksesta, joita on mahdollista yhdistellä ja muokata lukemattomin eri tavoin. Tässä kolme esimerkkitaloa, joissa moduulit on yhdistetty 59 m2:n, 114 m2:n ja 142 m2:n omakotitaloiksi.

Oletko kiinnostunut Lyttsbackasta?

Lyttsbacka 59

Lyttsbacka 114

Lyttsbacka 142

Arkkitehdin suunnittelema moduulitalo etsii asiakasta, jolla on tontti

Onko sinulla omakotitalotontti, jolle Lyttsbacka sopisi? Näetkö arkkitehdin ideassa potentiaalia? Haluamme suunnitella täysin ainutlaatuisen talon valmiiksi yhdessä kanssasi. Jätä tietosi alle, niin otamme sinuun pian yhteyttä!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Hae inspiraatiota

Miksi Teri-talo?

Haluatko tarjouksen tai lisätietoja?

Katso mistä löytyy lähin edustajamme ja kysy lisää!

Seuraa meitä somessa