Sandvik – aina täysin sopiva vapaa-ajan asunto

Onko unelmiesi vapaa-ajan asunto pieni piilopaikka vai tilava huvila, josta ei mukavuuksia puutu? Meillä on ratkaisu, jolla voit saada vaikka molemmat.Moduulitalo Sandvik on talokonsepti, joka tarjoaa mahdollisuuden rakentaa juuri sopivan kokoinen vapaa-ajan asunto ja tarvittaessa laajentaa sitä myöhemmin, jos lisätilan tarvetta ilmenee. Sandvik koostuu moduuleista, joita voi yhdistellä halutulla tavalla joko rakennusvaiheessa tai asentaa lisämoduuleja jälkeenpäin.


Ensimmäisen moduulin asuinpinta-ala on 24,5 m2. Moduulissa on olohuone, makuutila, keittiö, kylpyhuone ja säilytystilaa. Kylpyhuoneen päällä on avoin tila, jonka voi hyödyntää esimerkiksi ylimääräisenä säilytystilana tai nukkumaparvena.


Moduulin katto ja seinät on pystypaneloitu ja käsitelty asiakkaan toiveen mukaan valkoisella tai värittömällä lakalla. Lattiassa materiaalina laminaatti ja haluttaessa lattialämmitys asennettuna. Kylpyhuoneen lattia ja seinät on laatoitettu ja märkätiloihin on asennettu kattopaneeli. Keittiöön voi asiakas tilata keittiökalusteet, kodinkoneet, hanan, peitelevyt ja kaapistot hyllyineen. Sähköt, putkistot ja lämpöpatterit on asennettu valmiiksi. Olohuoneessa on takka. Pakettiin kuuluu myös irtotavarana toimitettava terassi ja pergola.


Talon sisätila yhdistyy luonnollisesti ulkotilaan ja sen upeaan, suureen terassiin suurten pariovien kautta. Keittiö sijaitsee terassin ovien välittömässä läheisyydessä, joten ovet avaamalla se toimii myös ulkokeittiönä. Terassin ovien määrä on valittavissa yhdestä kolmeen, joten halutessasi lähes koko talon etupuolen saa auki terassille.


Voit tilata joko vain yhden moduulin tai laajentaa taloa pidemmäksi tai L-muotoiseksi lisämoduuleilla. Toinen moduuli laajentaa olohuonetta ja tuo kaksi makuuhuonetta lisää. Saunamoduulissa puolestaan on saunatupa, pesuhuone, sauna ja varastotila. Saunamoduulin voi yhdistää muihin moduuleihin terassilla tai rakentaa sille oma terassi tai laituri rantaan.


Soveltuuko TeriMODULAR Sandvik vakinaiseen asumiseen?

TeriMODULAR Sandvik on moduuleista rakennettava vapaa-ajan asunto, jota on mahdollista laajentaa myös jälkeenpäin. Mutta onko se talviasuttava? Ja onko talo mahdollista muuttaa vakituiseen asumiseen sopivaksi?

Millaiselle tontille Sandvik sopii?

Sandvik-moduulitalo sopii kaikenlaisille tonteille. Toimitusta varten tontille tulee olla tie sekä riittävästi tilaa moduulien nostamiseen paikalleen.

Oletko kiinnostunut Sandvikista?

Ladattavat infopaketit

Sandvik-toimitussisältö.pdf

Sandvik-myyntikuvat.pdf


Sandvik kasvaa sinun mukanasi

Jos sinulla on täydellinen vapaa-ajan tontti, mutta et ole varma, kuinka suuren vapaa-ajan asunnon tarvitset kymmen vuoden päästä, mitä kannattaa tehdä? Pitäisikö rakentaa varmuuden vuoksi kerralla mahdollisimman iso? Joudutko purkamaan talon ja rakentamaan uuden tai etsimään kokonaan uuden paikan, jos tarvitset tulevaisuudessa lisää tilaa? Ei pidä. TeriMODULAR Sandvik on arkkitehdin suunnittelema, korkealuokkainen moduulitalo, joka sopeutuu elämäntilanteisiisi ja kasvaa mukanasi, kun tarvitset lisää tilaa.


Arkkitehdin suunnittelema moduulitalo etsii asiakasta, jolla on tontti

Onko sinulla vapaa-ajan tontti, jolle Sandvik sopisi? Näetkö arkkitehdin ideassa potentiaalia? Haluamme suunnitella täysin ainutlaatuisen talon valmiiksi yhdessä kanssasi. Jätä tietosi alle, niin otamme sinuun pian yhteyttä!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Hae inspiraatiota

Miksi Teri-talo?

Haluatko tarjouksen tai lisätietoja?

Katso mistä löytyy lähin edustajamme ja kysy lisää!

Tilaa uutiskirje

Haluatko tietää tarkemmin, miten käsittelemme henkilötietoja? Tutustu tietosuojaperiaatteisiimme.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Seuraa meitä somessa