IMG_9338

Hassua, että vihreä on ollut minulle aina väri, jonka kanssa en ole oikein päässyt sinuiksi. Olen kyllä aina rakastanut heräävää toukokuisen vihreää luontoa, mutta sisustuksessa olen oikeastaan aina ohittanut värin noteeraamatta sitä sen kummemmin, poisluettuina tietenkin viherkasvit. Nyt näen vihreää yhtäkkiä joka paikassa. Se tarttuu silmiin sisustuslehdissä ja onhan vuono, syvä metsänvihreä nostettu myös Tikkurilan vuoden väriksi. Kauniit kuvat sisustuslehdissä, aika tai mikä lie on siis tehnyt tehtävänsä ja huomaan  haaveilevani uuteen kotiin jostakin vihreästä. 

IMG_9332-2
Musta ruukku Kodin 1
Vaalea saviruukku K-Rauta
tikkurila_m442
Kuva Tikkurila.com
Kuva Tikkurila.fi

Jos ihan selkeä vihreä tuntu vielä liian rohkealta, vihreään taitava harmaa voisi toimia myös? Joka tapauksessa, näen tätä sävyä jossakin muodossa uudessa kodissa, tuomassa sopivasti syvyyttä vaaleuden keskelle. Pintamateriaalipohdinnat jatkuvat yhä siis kiivaina. Selvää on, että enimmäkseen se on maalisuti, mikä saa uudessa kodissa viuhua, tapettia käytämme varmasti vain harkiten.

IMG_9339

Ihan vielä ei ole kuitenkaan maalauksien aika, väliseinät, joita maalataan, pitäisi nimittäin rakentaa ensin. Mutta mikä tässä rakentaessa, kun luonto antaa nyt parastaan. Joka puolella näyttää, tuoksuu ja tuntuu niin kauniilta, että melkein toivoisi ajan hetkeksi pysähtyvän! 

Ihanaa helleviikkoa toivotellen,

Jenni

 

The post Yllätysväri viehättää appeared first on Talosanomat.

Hae inspiraatiota

Miksi Teri-talo?

Haluatko tarjouksen tai lisätietoja?

Katso mistä löytyy lähin edustajamme ja kysy lisää!

Seuraa meitä somessa