..viime viikot ovat olleet näistä kahta ensimmäistä ja jälkimmäistä taas on tarvittu, kun raksalla on katsellut ympärilleen ja koittanut miettiä itseään kokkaamassa tai löhöilemässä sohvalla. Ihan huvin vuoksi ei näitä mielikuvitusmatkoja ole tehty, vaan samalla on viilailtu mielessä kuntoon niin suuria linjoja kuin monia yksityiskohtiakin. Päätöksiä nimittäin rakennusprojektissa riittää, kun pitää miettiä vaikkapa sitä mihin suuntaan takan luukkujen olisi hyvä aueta tai otetaanko saarekkeen mitasta nyt 10 cm pois vai ei.

Pihalle avautuva näkymä ja ranskalainen parveke jaksavat ilahduttaa!

Nyt vien teidät mukaani mielikuvitusmatkalle! Maalailkaa seuraaviin kuviin mielikuvituksessanne vaalea värimaailma, katto, parketit ja pari kivaa yllätyksellistä yksityiskohtaa. Lisäksi poistakaa samalla tilasta muutama sementtisäkki, nokkakärry, rakennusteline ja tiilikasa sekä piilottakaa putket niin ollaan jo vähän lähempänä totuutta. Pidemmittä puheitta, tervetuloa ensivisiitille Talo Taikaan!

ETEINEN

ja vähän arkieteistä.

Eteinen

NÄKYMÄ ETEISESTÄ OLOHUONEESEEN JA RUOKAILUTILAAN

Takanmuuraus on muurarilla työn alla!

IMG_0763

RUOKAILUTILAA

Takan luukku avautuu ruokailutilaan ja olohuoneeseen.

IMG_0753

NÄKYMÄÄ SOHVALTA

Kodin kaunein ikkuna näkyy suoraan edessä.

IMG_0760

Vähän ajattelutavasta ja elämänasenteesta (ja päivästä) riippuen ollaan jo hyvällä mallilla tai sitten on vielä ihan hillittömästi hommia. Pitkistä talvikuukausista on kuitenkin selvitty ja kevät on tuonut taas ihan uutta energiaa tekemiseen. Raksalla häärii tällä hetkellä muurari tuon oman timpurini lisäksi. Seuraavaksi tehdään jo yläkerran lattiaa ja alakerran kattoa ja sen jälkeen onkin vuorossa väliseinähommia! Askel kerrallaan kohti valmista siis, nämä ovat niitä pitkiä raksakuukausia ja ensimmäisellä rakennuskerralla tuntuikin, että valmista ei taida tulla ikinä. Nyt ollaan kuitenkin vähän enemmän viisastuneita ja tiedetään, että ihmeitä tapahtuu! Raksat valmistuvat vääjäämättä ja muuttuvat kodeiksi, sitä on hyvää vauhtia tekemässä myös Talo Taika. 

Toivorikasta Torstaita toivotellen

Jenni

The post Rakennuspölyä, pitkiä päiviä ja hyvää mielikuvitusta appeared first on Talosanomat.

Hae inspiraatiota

Miksi Teri-talo?

Haluatko tarjouksen tai lisätietoja?

Katso mistä löytyy lähin edustajamme ja kysy lisää!

Seuraa meitä somessa