IMG_9379

Uuden kotimme talotoimittajaksi päätyi neuvottelujen jälkeen Teri-Talot. Tässä ovat ne kolme syytä, miksi juuri tähän talovalmistajaan päädyttiin, syiden järjestystä en oikein edes osaa sanoa, niin olennaisia ne kaikki isossa kaupassa ovat:

Asiakaspalvelu

Hinta

Laatu

Neuvottelimme useamman valmistajan kanssa talotoimituksesta. Jo alussa karsimme kilpailutettavat toimittajat neljään meille sopivimpaan. Teri-Taloilla asiakaspalvelu yllätti meidät positiivisesti. Meistä asiakkaista oltiin paitsi kiinnostuneita, meitä kuunneltiin ja meille kerrottiin tärkeistä toimitukseen liittyvistä yksityiskohdista avoimesti ja tarkasti. Jo ensimmäisessä palaverissa tuli vahvasti se fiilis, että nämä tyypit tietävät mitä ovat tekemässä.

IMG_9383

Oma kokemukseni jo yhden talon rakentajana ja aika monessa vierailleena on tehnyt minusta kriittisen ja valveutuneen asiakkaan. Tämän kokoisessa kaupassa, joka lienee isoimpia kauppoja ihmisen elämässä, asiakaspalvelulla ja luottamuksen syntymisellä on vielä normaalia suurempi merkitys. Luottamus syntyy perusasioista:  henkilökohtaisesta kontaktista, silmiin katsomisesta ja siitä, että puheluihin ja sähköposteihin vastataan. Teistä lukijoista löytyy varmasti rakentajia? Minkälainen merkitys asikaspalvelulla oli sinun talokaupoissasi?

Kun kyseessä on tämän hintaluokan kauppa, myös talopaketin loppusummalla on oleellinen merkitys kaupan syntymiseen. Me teimme tarkkaa vertailua, jossa otimme huomioon hinnan ja laadun. Laadussa kiinnitimme huomiota meille tärkeisiin seikkoihin, kuten ikkunoihin, työn jälkeen, ulkoseinän rakenteeseen, välipohjaan, villoitukseen ja ulkovuorilautaan. Lisäksi tutkailimme tarkasti, minkälaisia vaihtoehtoja toimittajat tarjoavat muun muassa listoihin ja välioviin.

IMG_9375_2

Teri- Talot on Keski-pohjanmaan vanhin talotehdas, joka on rakentanut muun muassa Suomen ensimmäisiä mansardikattoisia pakettitaloja. Rakentamisesta Teri-taloilla on vuosikymmenten kokemus. Tehdas sijaitsee fyysisesti Teerijärvellä, jossa kävimme kurkistelemassa tehtaan tiloihin ennen kaupan solmimista. Meille on tärkeää nähdä, mitä talon seinät ovat sisäänsä syöneet. Se, että ulkovuorilauta on kunnollista ja laadukasta, työnjälki siistiä ja seinän rakenne vuosikymmenien saatossa turvalliseksi havaittu, tuntuu rakentajasta turvallliselta.

Oma talotoimituksemme on myös osa laajempaa yhteistyötä, kun saamme olla mukana Teri-Talojen verkkonäkyvyyden ja brändin kehittämisessä. Olen innoissani tuomassa näkyväksi osaamista, joka näillä ammattilaisilla tuntuu olevan tämän kokemuksen perusteella vähintäänkin vakuuttavaa. 

Nyt odotamme siis innolla talotoimitusta, tai oikeastaan emme vain odota, vaan teemme hikihatussa töitä sen eteen, että tontilla on valmista siihen mennessä, kun talopaketti saapuu! Kivaa, jännää ja hillittömän mielenkiintoista aikaa on siis luvassa!

Tervetuloa seuraamaan tarinaa, toivottavasti se tarjoaa mielenkiintoisia käänteitä sinullekin!

X  Jenni

The post Talokaupoilla! appeared first on Talosanomat.

Hae inspiraatiota

Miksi Teri-talo?

Haluatko tarjouksen tai lisätietoja?

Katso mistä löytyy lähin edustajamme ja kysy lisää!

Tilaa uutiskirje

Haluatko tietää tarkemmin, miten käsittelemme henkilötietoja? Tutustu tietosuojaperiaatteisiimme.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Seuraa meitä somessa