Talo Taika on siinä vaiheessa, että on aika tarttua teippirullaan ja muoveihin ja aloitella huolellinen suojaus, tasoitemiehet nimittin saapuvat meille ensi viikolla! Muutama viikko sitten saapui myös odotettu paketti, kun väliovet toimitettiin raksalle. Välioviksi valitsimme tällä kertaa liukuovet, jotka liukuvat seinien sisälle. Teritalon pakettiin kuuluivat laadukkaat Jeld-Wenin väliovet. Etenkin yläkerrassa tämä ratkaisu on loistava, kun ovet eivät vie turhaa tilaa yläkerran aulasta.

Kuva Jeld-wen
Kuvat Jeld-Wen
liukuovet1

Liukuovien asennus luonnistuu hyvin sille varattuun liukuovikasettiin. Tänne on aiheesta tehty hyvin asiaa havainnollistava videokin. Omat ovemme ovat valkoiset, yhdellä peilillä, hyväksi havaitut klassikot siis.

Myös vanhempien makuuhuoneen ja vaatehuoneen välillä on seinän sisään liukuva ovi.
Myös vanhempien makuuhuoneen ja vaatehuoneen välillä on seinän sisään liukuva ovi. Ranskalainen parvekekin odottelee vielä kaidettaan!

Odotan jännityksellä miten paljon talon tunnelma muuttuu, kun seinät ja katot on tasoitettu. Edellisessä rakennusprojektissa hoidimme tasoitukset itse, mutta tällä kertaa seinien ja kattojen ylitasoitus valkaisee kodin kerralla, siistiä!

Se on elokuu kuomat, vähän on sellainen olo, että joko se kesä oli, en ehtinyt oikein huomata? Toisaalta, viime vuonna uimme elokuussa enemmän kuin koko kesänä, joten ei vielä toivoteta syksyä tervetulleeksi!

Jenni

The post Talo Taika väliovet appeared first on Talosanomat.

Hae inspiraatiota

Miksi Teri-talo?

Haluatko tarjouksen tai lisätietoja?

Katso mistä löytyy lähin edustajamme ja kysy lisää!

Seuraa meitä somessa