Valkeus tuli kerralla, kun tasoitemiehet tekivät taloon toisen tasoituskerroksen. Tilat näyttäytyvät nyt ihan eri tavalla, kun valtaosa ruskeista kipsilevyseinistä on tasoitteen peitossa. Ja vaikka ikkunat on teipattuina ja suojapahvit paikoillaan, tuntuu, että talo on niin valoisa!  Tasoite oli kuvatessa vielä osittain märkää, mutta ehkä jo loppuviikosta voi tarttua maalitelaan ja aloitella seinien maalaukset. Katot maalautetaan ammattilaisilla.

tasoitustyöt jyväskylä
tasoitustyöt, ylitasoitus
talo taika, eteinen
talo taika, porrasaukko

Olen pyörinyt kotona ja raksalla erilaisten värikarttojen kanssa ja todennut meidät aika perinteiseksi ja turvallisuushakuiseksi mitä sävymaailmoihin tulee. Alakerrassa meillä sijaitsevat talon ”julkiset” yhteiset tilat. Pidän ajatuksesta, että koti jakautuu selkeästi kahteen eri kokonaisuuteen, alakerran yleisiin tiloihin ja yläkerran osalta yksityisempiin makuuhuoneisiin. Tätä ajattelua korostetaan myös sisustuksessa ja materiaalivalinnoissa. Yläkerran sävymaailma tulee olemaan alakertaa lämpimämpi, tummempi ja intiimimpi.

Alakerran sävymaailmaa

kollaasi1

Yläkerran sävymaailmaa

kollaasi2
Makuuhuonekuva Pinterest, muut Tikkurila, Terratinta ja Novafloor

 Näihin sävyihin on helppo yhdistellä sitten väripilkkuja tarpeen tullen. On ihanaa, että kaikki suurimmat materiaalivalinnat alkavat olla valmiina ja saa keskittyä toteutukseen ainaisen suunnittelun sijaan, tartun siis maalitelaan enemmän kuin mielelläni. Tähän asti kun työni raksalla on ollut lähinnä siivousta ja laudan toisesta päästä kiinni pitämistä!

Jenni

The post Talo Taika: Tasoitustyöt ja sävypohdintaa appeared first on Talosanomat.

Hae inspiraatiota

Miksi Teri-talo?

Haluatko tarjouksen tai lisätietoja?

Katso mistä löytyy lähin edustajamme ja kysy lisää!

Tilaa uutiskirje

Haluatko tietää tarkemmin, miten käsittelemme henkilötietoja? Tutustu tietosuojaperiaatteisiimme.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Seuraa meitä somessa