Yhteistyössä Laatta Leevi

Rakentajalla on yleensä kiire ja rakentamisen loppuvaiheessa vielä turnausväsymystäkin ilmassa. Tässä tilanteessa asiakaspalvelun merkitys korostuu entisestään. Meitä Laatta-Leevillä palvellut Juha-Matti onnistui saamaan allekirjoittaneen (hyvällä tavalla) lähes liikuttuneeksi vilpittömän ystävällisellä palvelulla, kun kiireisenä iltapäivänä soittelin muutaman laatan saamista kuljetusvaurioista. Tämä muistutti jälleen kerran siitä, miten oleellista on, että myös kaupan jälkeen asiakkaasta jaksetaan olla kiinnostuneita.

laattaleevi, terratinta, laatoitus

 

Pohdimme pitkään eri lattiamateriaalivaihtoehtoja ja tutustuin epoksilattioihin, akryylibetoniin ja mikrosementtiin, mutta lopulta kuitenkin päädyimme laattaan. Laatta on mielestäni  varmasti kestävä, ajaton ja aina tyylikäs valinta. Oma laattavalintamme on Terratinta Ceramichen  läpimassalaatta, jonka valmistustekniikka takaa sille hyvin tiiviin ja kulutusta kestävän pinnan. Oma toiveemme oli, että laatta on mattapintainen ja tyyliltään betonimainen, tämän laatan kanssa olemme hyvin lähellä näitä ominaisuuksia. Valtaosa meidän laatoistamme tulee 60×60 kokoisina, poislukien kakkoseteisen ja yläkerran kodinhoitohuoneen lattiat, jotka tehdään samasta laatasta pienemmässä koossa.

terratinta
Kuva Terratinta

Jo talotoimittajaa valitessamme huomasimme, miten iso merkitys oli Teri-Talon loistavalla asiakaspalvelulla lopulliseen valintaan. Ihan sama tilanne on toistunut muissakin isoissa raksaan liittyvissä kaupoissa. Toisenlaistakin palvelua olemme saaneet ja kokeneet ihan päinvastaista liikutusta. Ammattitaitoiseen tekemiseen kuuluu myös ystävällinen asiakaspalvelu ja tämä koskee ihan kaikkia tekijöitä. Vaikka lopputulos olisi kelvollinen, jos asiakaspalvelu on ala-arvoista, ei tee mieli suositella ammattilaista eteenpäin.

laattaleevi

Myös ensimmäisen kotimme kaikki laatat tulivat Laatta-Leeviltä ja lämmin suositus lähtee meiltä tälle paikalliselle toimijalle myös tällä kertaa. Nyt otimme laattojen lisäksi myös kaikki parketit Laatta-Leevin kautta. Vime viikolla jännitinkin lattioiden saapumista Snapchatissa, kannattaa ilman muuta ladata sovellus, jos haluaa päästä seurailemaan rakennusprojektia reaaliaikaisesti! Minut löydät nimimerkin @talosanomat takaa. Koko talomme lattiat tulevat käytännössä siis Laatta Leevin kautta. Parketista pääset lukemaan lisää täältä!

parketti

Odotan jo innolla, että pääsen kuvaamaan teille myös valmista pintaa laatoituksista, tämä keskeneräisten töiden kuvaaminen on aina vähän kuumottavaa. Hyvällä mallilla kuitenkin jo ollaan. Kaikissa seinissä alkaa olla laatat ja seuraavaksi aloitetaan lattioiden laatoitus. Seinämaalauksetkin alkavat olla loppusuoralla ja keittiö odottaa asennnusta vielä olohuoneen puolella. Huomaan raksalle ajellessani puhkeavani usein spontaaniin hymyyn, niin ihanalta kokoajan lähestyvä talon valmistuminen tuntuu!

Reipasta syysviikkoa toivotellen

Jenni

The post Talo Taika ja laattavalinnat appeared first on Talosanomat.

Hae inspiraatiota

Miksi Teri-talo?

Haluatko tarjouksen tai lisätietoja?

Katso mistä löytyy lähin edustajamme ja kysy lisää!

Seuraa meitä somessa