Väliaikaisessa kodissa tulee kohta vuosi täyteen. Ja tiedätte varmaan mitä aikoisin seuraavaksi sanoa, mutta toteampa vain, että kyllä, se on mennyt ajatuksiakin nopeammin. Takana on aikamoinen, työntäyteinen, kiireinen, mutta vahvasti uuden luomisen vuosi.

kukat, kynttilä, sisustus

Tämä koti on palvellut meitä hyvin. Innostuin tarttumaan kameraan, kun lapset toivat pihalta kimpun päivänkakkaroita. Lokakuu ja päivänkakkarat eivät ole tyypillisin yhdistelmä, mutta minulle kukat toivat vähän kuin viimeisen tuulahduksen kesältä. Ajatelkaapa, että takana on jo useampi pakkasyö ja niin vain nuo urheat kukkaset ovat ponnistelleet kohti valoa ja aurinkoa. Ihaltavaa sinnikkyyttä!

päivänkakkara
eames DSR, iittala, ikea
Ikea lisabo, pöytä, eames DSR

Samaa sinnikkyyttä treenataan täälläkin rakentamisen loppusuoralla. Ja kun aloitan muuttolaatikoiden pakkaamisen, mieli ei tällä kertaa ole oikeastaan lainkaan haikea, vaan fiilis on vähän kuin voittajalla.

Aurinkoa viikkoosi

Jenni

P.S. Onko jotakin, mitä haluaisit tietää rakennusprojektistamme? Otan ilolla vastaan postaustoiveita, joten kerro ihmeessä jos haluat kuulla jostakin asiasta lisää?

The post Kohta vuosi appeared first on Talosanomat.

Hae inspiraatiota

Miksi Teri-talo?

Haluatko tarjouksen tai lisätietoja?

Katso mistä löytyy lähin edustajamme ja kysy lisää!

Tilaa uutiskirje

Haluatko tietää tarkemmin, miten käsittelemme henkilötietoja? Tutustu tietosuojaperiaatteisiimme.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Seuraa meitä somessa