sisustussuunnittelu, Kalliomäki, Talo Taika
Piiakalliomäki, talotaika

Täytyy sanoa, että vaikka tiedän rakentamisen alkuvaiheiden olevan erittäin tärkeitä lopputuloksen onnistumiseksi, sytytti eilinen sisustussuunnittelupäivä minut vielä ihan uuteen liekkiin. Lattiavalu oli talolla toissapäivänä ja eilen sainkin sitten mieluisan vieraan! Sisustusalan moniosaaja ja konkari Piia Kalliomäki, Asun-lehden tiimistäkin tuttu sisustusuunnittelija ja -toimittaja tuli päiväksi Talo Taian sisustustusta suunnittelmaan!

Me maalisimme yhteistuumin mielissämme Talo Taian sisustusta valmiiksi silmiemme eteen. Pureuduimme muun muassa värisävyihin, pintamateriaaleihin, keittiöön, kalusteisiin ja huonekaluihin. Sain kullanarvoisia vinkkejä, joiden avulla voin helposti suunnistaa kohti itsellemme parasta lopputulosta.

Piian tyyli suunnittelijana on ajaton, rento, tyylikäs ja sopivasti maanläheinen. Pieni talo Helsingissä-blogista pääset näkemään Piian oman kodin tyyliä ja Studio Kalliomäen sivuilta näet taas lukuisia Piian suunnittelemia kohteita. Piian koti esiteltiin myös taannoin Talosanomissa, muistatko tämän?

Näin vannoutuneelle sisustusharrastajalle kuin itse koen olevani, totesin tälläisen sisustuspäivän juuri parhaaksi tavaksi suunnitella ja fiilistellä uutta kotia. En kaipaa yksityiskohtaisia suunnitelmia, vaan enemmänkin kaipasin kokonaisuuden eheyttämistä, yleisiä ajatuksia kodin sävymaailmasta ja tukea omille ideoille ja ajatuksille yksityiskohdista. Tunsin samantien olevani Piian kanssa samalla aaltopituudella ja päivä hurahti ihan mielettömän nopeasti. Halusin Piian tulevan paikalle nimenomaan ennen lopullisia pintoja, että pääsimme katselemaan sopivia parkettimalleja, laattoja ja seinien sävyjä.

IMG_9958
Laattamallit Laatta Leevi. Parkettimallit Novafloor, Timberwise
IMG_9953
IMG_9965

Matkan varrella teille selviää, mitä kaikkea olemme suunnitelleet, nyt on ajankohtaista saatella keittiösuunnitelmat päätökseen, löytää ne lopulliset lattiamateriaalit ja tsiigailla vähän jo tori.fitä ja eri nettikauppoja. Sävymaailma tulee uudessakin kodissa olemaan alakerran osalta tuttu ja turvallinen, vaaleita sävyjä, erilaisia harmaita, nahkaa konjakin sävyssä ja reilusti aina ihanaa ja ajatonta valkoista. Ja murretut sävyt ovat muuten olleet aina minun juttuni, olivat ne sitten muodissa tai ei!  Monen vuoden haaveen, konjakkinahkaisen Day Bedin ajattelin uuden kodin olohuoneeseen muodossa tai toisessa toteuttaa. ♥ Kokosin alla olevaan kollaasiin vähän elementtejä, jotka voisivat silmääni uudessa kodissa miellyttää:

kollaasi4
Kuvat Adea, Carpetvista, Google ja Finnish Design Shop

Sisustushan rakentuu sitten vähitellen, kun talon kanssa tullaan tutuiksi, joten kovin lopullisia suunnitelmia on tässä vaiheessa mahdoton tehdä. Nyt on kirkkaasti kuitenkin selvillä se, minkälaista kokonaisuutta tavoitellaan, joten tästä on hyvä jatkaa! Voin kyllä lämpimästi suositella sisustuspäivää, jossa omat ajatukset kirkastuvat ja selkeytyvät. Ja vilpittömästi suosittelen kyllä myös Piiaa, meillä oli niin inspiroiva päivä! ♥

Täällä mennään nyt siis varsin keväisissä sisustusmietteissä,

Jenni

The post Talo Taika ja ihana sisustussuunnittelupäivä! appeared first on Talosanomat.

Hae inspiraatiota

Miksi Teri-talo?

Haluatko tarjouksen tai lisätietoja?

Katso mistä löytyy lähin edustajamme ja kysy lisää!

Seuraa meitä somessa