Viikonloput menevät nykyään niin täysin raksatouhuissa, että täällä väliaikaisessa asunnossa käydään lähinnä nukkumassa. Lauantai meni aamusta iltaan raksasiivouksen parissa, ulkona riitti lumen alta paljaatuneita roskia, muoveja, stryrokseja ja puutavaraa. Olin illalla nenänpäätä myöten pölyssä ja kurassa ja niin olivat muuten myös lapset. Pyykkikone laulaa täällä siis ahkerasti. Lauantai-iltana halusin siivouksen päälle käydä vielä vanhempien luona leikkaamassa pensasaitaa ja vähän putsaamassa kukkapenkkejä talven jäljiltä. Huomasin taas, miten ikävä minulla oli puutarhatöitä, oli niin ihana päästä möyrimään sinne tuttuihin kukkapenkkeihin! ♥ Nämä ovat juuri niitä parhaita juttuja siinä, kun myy talon omille vanhemmilleen!

IMG_9948
..Täällä ei nimittäin vielä hetkeen kukkapenkkejä putsailla, mutta nuo lautakasat ja epämääräiset roskakasat kyllä siivosin!

Pääasia kuitenkin on, että rakennusprojekti etenee tasaisen varmasti. Lattiavalu on nyt tehty, se on tietynlainen välietappi, tuntuu, että projekti otti oikein harppauksen eteenpäin. Tällä hetkellä raksalla askarrellaan välipohjaan viemäröintejä, sähköjä ja lattialämmitystä.

Talo näyttää ulkoapäin vielä vähän hullunkuriselta, kun terassit ovat rakentamatta, pilareista puuttuu verhoilu ja ikkunaristikot ovat vinksin vonksin. Kesällä on edessä myös vuosisadan maalausurakka kun sekä autotalli, että talo on maalattava. Tuohon pressun alla olevan puutavarakasan kohdalle tulle joskus hamassa tulevaisuudessa sitten laatoitus. Erityisen onnellinen olen kuitenkin jo nyt talon yksityiskohdista. Lyhyet räystäät ja etenkin pyöreä ikkuna tekevät kodista juuri meidän näköisen. Bongasin pyöreitä ikkunoita aikoinaan edellisen rakennusprojektin aikaan ruotsalaisista taloesitteistä, sen jälkeen olen siitä haaveillut, edelliseen kotiin se ei kuitenkaan olisi sopinut, joten sen aika oli nyt! ♥

Pyöreä ikkuna on yllättävän voimakas elementti, se on kerännyt eniten kommentteja talolla vierailleilta ystäviltä ja tuttavilta. Tärkeää onkin, että tekee rohkeasti niitä omannäköisiä ratkaisuja, niistä todennäköisesti tykkää itsekin eniten.

Ihanaa alkanutta viikkoa!

Jenni

The post Raksakuulumisia ja kurarallia appeared first on Talosanomat.

Hae inspiraatiota

Miksi Teri-talo?

Haluatko tarjouksen tai lisätietoja?

Katso mistä löytyy lähin edustajamme ja kysy lisää!

Seuraa meitä somessa