Syksy ja arki ovat täysillä täällä ja ihan hyvä niin. Tavallinen arki ja selkeät rytmit ovat minun juttuni. Arjen vastapainona viikonloput ilman suunniteltua ohjelmaa tuntuvat erityisen ihanalle. Meidän viikonloppuun kuului kokkailua, ystäviä ja vaatehuoneen viimeistelyä. Niin ja syksyn ensimmäinen takkatuli, joka tuntuu joka kerta yhtä tunnelmalliselta.

takka, betonipinta, saneerauslaati, hienotasoite

Meidän 7-luokkalainen on aloittanut kotitaloustunnit ja on innostunut testailemaan erilaisia reseptejä (Tosin ihmettelen, miten tämä on mahdollista, kun itsehän olin seiskaluokalla muistaakseni eilen). Nautimme kyllä ihan kaikki tästä tavallisesta syksystä, viime syksy kun kului niin täysin rakentamisen parissa.

muurattu takka, betonipintainen takka, saneerauslaasti

Takasta on tullut tasaisesti kyselyitä, joten voisin siitä muutaman sanan kertoa. Takka on muurattu paikalleen muurarin toimesta. Myös takan pinta on muurarin käsialaa. Pinnassa on käytetty saneerauslaastin ja hienotasoitteen sekoitusta, jotta on saatu tarpeeksi kestävä ja sävyltä eläväinen pinta. Olemme lopputulokseen todella tyytyväisiä, lämmin harmaa sopii hyvin muuten vaaleaan kotiin. Takan luukku avautuu molemmille puolille, ruokailutilaan ja olohuoneeseen.

takkatuli, harmaa takka

Tänne kuuluu siis ihan tätä tavallista ja siksi juuri parasta. Toivottavasti sinunkin syksysi on alkanut hyvin! ♥

Ihanaa viikkoa!

Jenni

The post Syksyn eka takkatuli ja ihan tätä tavallista appeared first on Talosanomat.

Hae inspiraatiota

Miksi Teri-talo?

Haluatko tarjouksen tai lisätietoja?

Katso mistä löytyy lähin edustajamme ja kysy lisää!

Seuraa meitä somessa