Tykkään imuroinnista täällä uudessa kodissa. Väliaikaisessa asunnossa se taas oli oma inhokkikotityöni ahtauden ja halvan huonon imurin takia. Uuden kodin *Allaway keskuspölyimuri on meille tuttu jo edellisestä kodista, joten oli selvää alusta asti, että uuteenkin kotiin tulisi keskuspölyimuri. Tykkään keskuspölyimurista monestakin syystä, mutta tärkeimpinä se, että kaikki pienhiukkaset ja muu imuroinnista tulevat epäpuhtaudet menevät suoraan ulos, jolloin huoneilma pysyy puhtaampana.

Tässä Allawayn imurimallissa on käynnistyskytkin imurin varressa, joka on kyllä yksi parhaista ominaisuuksista, joka imurissa voi olla. Tarkoitus on myös ostaa yläkertaan oma letku, jolloin ei tarvitse kantaa letkua kerrosten välillä. Itselleni on tullut tavaksi imuroida ensin alakerta, sitten portaat ja lopuksi yläkerta, jossa letkua toistaiseksi säilytetään. Letku riittää yhdestä pistokkeesta meillä koko kerrokseen, joka osaltaan tekee imuroinnista mahdollisimman vaivatonta.  Meidän C30 Premium imurissamme on markkinoiden hiljaisin keskusyksikkö ja silläkin on muuten imurointikokemukseen yllättävän iso vaikutus, ettei koneesta lähde isoa ääntä. Varsinkin, kun tämä lienee kodin käytetyin väline heti tiskinoneen jälkeen.

allaway, keskuspölyimuri, c30
keskuspölyimuri
allaway keskuspölyimuri

Lapsi – ja koiraperheessä imuri joutuu oikeaan imureiden happotestiin, siihen malliin sisälle kantautuu hiekkaa ja nurkissa kiertää pöly. Jos imurointi kuuluu mieluisiin kotitöihin, esimerkiksi astiaspesukoneen tyhjennys on mielestäni tylsin kotityö ikinä. Muut tylsyyden top kolmoseen pääsevät kotityöt ovat pyykkien viikkaaminen ja mattojen tuuletus ja tamppaaminen, tuo viimeisin onkin kokonaan miehen heiniä. Pyykinpesusta kyllä tykkään, mutta se ainainen eriparisukkien metsästäminen taas ei ole minun juttuni!

allaway, keskuspölyimuri

Meillä ei ole mitään tiettyä siivouspäivää, mutta viikonlopuksi on kiva saada koti siistiksi, joten isompi siivous ajoittuu usein loppuviikkoon. Imuria sen sijaan ulkoilutetaan sen verran monta kertaa viikossa, että olen jo aikoja sitten lakannut laskemasta imurointikertoja. Usein käy niinkin, etten vaivaudu siirtämään imuria edes kaappiin, kun tiedän, että kapistusta tarvii kuitenkin ihan heti uudestaan.

Mikä on sinun lempparikotityösi? Entä inhokki?

Jenni

 

*tuotteen hintaa alennettu näkyvyyttä vastaan

The post Paras arjen apulainen appeared first on Talosanomat.

Hae inspiraatiota

Miksi Teri-talo?

Haluatko tarjouksen tai lisätietoja?

Katso mistä löytyy lähin edustajamme ja kysy lisää!

Tilaa uutiskirje

Haluatko tietää tarkemmin, miten käsittelemme henkilötietoja? Tutustu tietosuojaperiaatteisiimme.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Seuraa meitä somessa