Jo viidessä vuodessa on maailma muuttunut, ainakin rautakauppojen osalta. Edellisen rakennusprojektin yhteydessä ei vielä puhuttu nettirautakaupoista, joista voi tilata jo rakentamisen alkuvaiheiden tuotteita. Kyllähän verkosta on tilattu yhtä jos toista vaikka kuinka pitkään, mutta että puutarvikkeista ja ruuveista ilmanvaihdon eristämistuotteisiin ja vielä järkevillä postikuluilla, nopeasti ja suoraan tontille. Tästä kiireinen rakentaja tykkää!

Me päädyimme tässä vaiheessa ostamaan Talotuotteesta rakennustarvikkeita alla olevan kuvan tyyliin, mutta kaupasta löytyy kyllä tuotteita aina tapeteista vedenkeittimiin, täältä pääset tutustumaan valikoimiin paremmin!

kollaasi_talotuote

Jos nyt olisi ajankohtaista tilata sisustustuotteita, minua kuumottaisi kyllä päästä näkemään, miltä esimerkiksi kuvan valaisin näyttäisi uudessa kodissa:

Stonehenge-40-kattovalaisin-beige
Kuva täältä!

Toisinaan tuuletan päätäni vain kiertelämällä raksalla, istumalla hetken villapaalien päällä ja fiilistelemällä. Tietenkin aina riittäisi töitä, siivoamista ja kolaamista, jota minäkin osaan tehdä, mutta välillä on hyvä vähän istahtaa ja vain katsella ympärilleen. Viikonloppuna käväisin raksalla päivänvalolla ja nappasinpa kuvan instaankin. Ja pakko sanoa, että kyllähän Talo Taika tuntuu vähän kodilta jo nyt!  

Talo taika

Ihanaa Sunnuntai-iltaa!

Jenni

Kaupallinen yhteistyö:

logo kopio

 

 

The post Ostoksilla nettirautakaupassa! appeared first on Talosanomat.

Hae inspiraatiota

Miksi Teri-talo?

Haluatko tarjouksen tai lisätietoja?

Katso mistä löytyy lähin edustajamme ja kysy lisää!

Tilaa uutiskirje

Haluatko tietää tarkemmin, miten käsittelemme henkilötietoja? Tutustu tietosuojaperiaatteisiimme.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Seuraa meitä somessa