IMG_9935
IMG_9942

Viikonloppuna virvottiin, omat oksani tosin ovat paljon lasten oksia vaatimattomampia, kun kietaisin niihin pelkkiä valkoisia, lapsilta ylijääneitä höyheniä ja muutaman pääsiäismunakoristeen. Huomaan kovasti kaipaavani sisustukseen kerroksellisuutta juuri nyt. Tai oikeastaan minulla on ollut sellainen olo tässä asunnossa kaiken aikaa, koska tänne tuodut kalusteet ovat kaikki aika uusia ja keveitä. Itselleni mieluisin sisustus syntyy kuitenkin nimenomaan uusien ja vanhojen huonekalujen yhdistämisestä, josta muodostuu sitten se ainutlaatuinen kokonaisuus. Odotan siis tämänkin takia kovasti uuteen kotiin muuttamista.

IMG_9939
IMG_9937
IMG_9959

Pääsiäinen muuten tuntuu tulevan tänä vuonna jotenkin yllättävän aikaisin. No, rakentajalle kaikki tuntuu tulevan vähän yllättäen, kun kaikki liikenevät ajatukset on suunnattu tällä hetkellä rakentamiseen ja muun muassa keittiösuunnitelmiin, jotka ovat parhaillaan nostettu kirjaimellisesti nenän eteen pöydälle. Pakko sanoa, että kovin helppoa ei edes simppelin ja yksinkertaisen keittiön suunnittelu ole. Vaikka itsellä onkin aika selkeästi mielessä, mitä keittiöltä halutaan, se ei suinkaan tarkoita sitä, että valinta olisi jotenkin helppo. Tarjolla on maalattua mdf-ovea, kalvo-ovea, laminaattiovea, puhumattakaan eri mekanismeista, joita kalusteisiin voi valita. Lisäksi täytyy tietenkin miettiä keittiötasojen materiaali ja kodinkoneet. Oma keittiömme tulee olemaan (yllätyyys) valkoinen.

Valkoisessakin on kuitenkin kuulkaas armaat sisustussiskot – ja veljet vaihtoehtoja. Se, että on päättänyt ottaa valkoiset kalusteet, ei vielä ole vienyt keittiösuunnitelmia juurikaan eteenpäin. Seuraavaksi on valittava, otetaanko mattaa vai kiiltävää, sitä valkoiseksi maalattua mdf-ovea vai laminaattia? Tarjolla olisi myös muun muassa kalvo-ovia ja jotta ostajan pää saataisiin mahdollisimman pyörälle, on tietenkin olemassa vielä struktuurimaalattu tyylikäs ovivaihtoehto? Kokemusta on laminaattiovesta, johon olimme kyllä hirmu tyytyväisiä. Nyt kuitenkin toiveissa on mattavalkoinen ovi, joten laminaatti reunanauhoineen ei tunnukaan enää niin hyvältä idealta. Auttakaa naista mäessä? Mitä teidän keittiöistänne löytyy? Entä oletteko olleet materiaaleihin tyytyväisiä vai onko jokin ehdoton no no?

Aurinkoista alkavaa pääsiäisviikkoa,

Jenni

The post Virpomishommia ja keittiösuunnitelmia! appeared first on Talosanomat.

Hae inspiraatiota

Miksi Teri-talo?

Haluatko tarjouksen tai lisätietoja?

Katso mistä löytyy lähin edustajamme ja kysy lisää!

Seuraa meitä somessa