Kodinhoitohuone ja alakerran kakkoseteinen ovat vielä keskeneräisiä tiloja, mutta en malta olla silti jakamatta kuvaa kodinhoitohuoneesta, johon kokosin aika hiljattain tuon Ikean Nordli säilytyskalusteen. Tuolla on kätevä säilyttää esimerkiksi sukkia ja alusvaatteita. Tason päälle on myös hyvä taitella pyykkejä ja toisaalta istua pukemaan ja riisumaan. Kodinhoitohuoneesta puuttuvat vielä vaneriset liukuovet, allaskokonaisuuden viimeistely ja muutama kulmalista.

kodinhoitohuone. liukuovi, talo taika
Minulta löytyy varastosta useampia Dots-naulakoita, joita olen mallaillut nyt kodinhoitohuoneeseen.
Minulta löytyy varastosta useampia Dots-naulakoita, joita olen mallaillut nyt kodinhoitohuoneeseen.

 

kodinhoitohuone, talotaika

Jo nyt yläkerrassa oleva kodinhoitohuone on kuitenkin osoittautunut erittäin verrattomaksi ja käytännölliseksi ratkaisuksi, etenkin kun kaikki makuuhuoneet ja suihku sijaitsevat yläkerrassa!  Käytännössä vaatteita ei juuri kulkeudu alakertaan, vaan kaikki pyykkihuolto tapahtuu näppärästi ylhäällä. Olen enemmän kuin iloinen, että enää ei tarvitse portaille koota puhtaiden pyykkien kasoja! Kaikki kodinhoitohuoneen kalusteet ovat Ikeasta, tosin liukuovet tehdään itse. Yläkertaan valittiin kalusteet valkoisena, ne sointuvat kauniisti katon puunväriseen sormipaneeliin ja harmaisiin Terratintan laattoihin.

Kunhan tila valmistuu, saatte lisäkuvaa tästäkin nähtäville!

Jenni

P.s. Jos  kokonaiskuva ja keskeneräisyys kiinnostaa, snapchatissa näette enemmän kodinhoitohuoneesta! Blogiin en kokenut tarpeelliseksi meidän likapyykkikasoja tarkemmin kuvata!  Snapchatissa löydyn nimellä @talosanomat

 

 

The post Kurkistus kodinhoitohuoneeseen appeared first on Talosanomat.

Hae inspiraatiota

Miksi Teri-talo?

Haluatko tarjouksen tai lisätietoja?

Katso mistä löytyy lähin edustajamme ja kysy lisää!

Tilaa uutiskirje

Haluatko tietää tarkemmin, miten käsittelemme henkilötietoja? Tutustu tietosuojaperiaatteisiimme.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Seuraa meitä somessa