cubo kollaasi

Seinäjoen asuntomessut oli valinnut yhdeksi pääteemoistaan pohjalaisen tekemisen tahdon, jolla haluttiin kunnioittaa etenkin alueella jo 1800-luvulta asti vallinnutta rakennus- ja puusepäntaitojen vahvaa perinnettä. Samalla vuoden 2016 Asuntomessuilla haluttiin kohteiden kautta nostamaan esille modernia rakentamista.

Myös Teri-talojen taustalta löytyy 100 vuotta pohjalaista rakennusosaamista, joten Seinäjoen Asuntomessut oli myös meille oiva paikka esittäytyä. Korkealaatuiset puutalomme rakennetaan ammattitaidolla ensiluokkaisista materiaaleista ja suunnittelijamme auttavat sinua saamaan tulevasta kodistasi juuri sellaisen kuin perheesi tarvitsee.

Asuntomessujen kävijät ja nettiyleisö ihastuivat Cuboon

Tämän vuonna messukohteemme oli Cubo, joka huokuu messujen teeman mukaisesti modernia puutaloarkkitehtuuria. Samalla siinä korostuu vahvasti pyrkimyksemme toteuttaa jokaisessa rakentamassamme talossa tulevien asukkaiden yksilölliset toiveet. Cubon sydämen muodostaa avara keittiön, ruokailuhuoneen ja olohuoneen yhdistelmä. Tilavalta terassilta löytyy puolestaan sekä poreamme että omaksi osakseen rajattu lasitettu kesäkeittiö.

Marraskuun 17. päivänä julistettiin Asuntomessujen Paras talo -äänestyksen tulokset ja Cubo sijoittui ilahduttavasti toiselle sijalle, ollen samalla messujen suosituin puutalo! Lisäksi Cubo valittiin Asuntomessujen Facebook-sivuilla järjestetyn Paras talo varjoäänestyksen voittajaksi. Suuret kiitokset kaikille Cuboon tutustuneille ja sitä niin messuilla kuin verkossa äänestäneille!

CubO 168 m²

2. sija Asuntomessujen Paras talo äänestyksessä
1. sija Paras talo varjoäänestyksessä Facebookissa

Cubon sydämen muodostaa avara keittiön, ruokailuhuoneen ja olohuoneen yhdistelmä. Tilavalta terassilta löytyy puolestaan sekä poreamme että omaksi osakseen rajattu lasitettu kesäkeittiö.

 

 

MIKSI VALITSIMME TERI-TALON?

“Saadaksemme toiveidemme mukaisen yksilöllisen kodin, valitsimme Teri-Talot, joille yksikään toiveistamme ei ollut mahdotonta toteuttaa.”
– Laura & Elias

 

The post Cubo palkittiin Asuntomessujen äänestyksissä appeared first on Teritalot.

Hae inspiraatiota

Miksi Teri-talo?

Haluatko tarjouksen tai lisätietoja?

Katso mistä löytyy lähin edustajamme ja kysy lisää!

Tilaa uutiskirje

Haluatko tietää tarkemmin, miten käsittelemme henkilötietoja? Tutustu tietosuojaperiaatteisiimme.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Seuraa meitä somessa