Inspiraatiota unelmien taloon / Kokemuksia teri-taloista / Rakentajatarina: Esittelyssä valoisa puutalokoti

Rakentajatarina: Esittelyssä valoisa puutalokoti

Talosanomien Jenni kävi kyläilemässä eräässä Teri-talossa. Tervetuloa tutustumaan kotiin, jossa nautitaan tilasta ja valosta! Perheeseen kuuluvat isä, äiti ja kaksi alle kouluikäistä tyttöä.

rakentajatarina

Tämän 182 m² räätälöidyn kaksikerroksisen puutalon rakentaminen tuli ajankohtaiseksi, kun lapsiperhe kaipasi lisää käytännöllistä tilaa. Teri-talot valikoitui talon toimittajaksi perheen mukaan ennen kaikkea näistä neljästä syystä: hyvä palvelu, hyvä laatu, luotettavuus ja paikallisuus.

– Projektin edetessä talovalmistaja lunasti lupauksensa, homma toimi ja meistä asiakkaista oltiin kiinnostuneita.

Rakennusprojekti alkoi kesällä 2014 maatöillä. Talopaketti saapui loppukesästä ja reilun vuoden päästä perhe muutti sisälle taloon. Talopakettitoimituksen jälkeen rakentamisesta vastasi paikallinen timpuri yhdessä perheen isän kanssa.

– Rakennusprojekti on massiivinen kokonaisuus. Meidät yllätti se, kuinka paljon päätöksiä pitää pystyä nopealla aikataululla tekemään. Me ainakin saimme aikaa kulumaan siihen, kun pohdimme meille parhaiten sopivia materiaaleja ja ratkaisuja!

rakentajatarina 2

Suurista ikkunoista tulvii valoa kaikkialle kotiin. Perhe on koonnut sisustuksen pääosin vanhoista huonekaluista, mikä tuo taloon mielenkiintoista kontrastia. Valkoinen keittiö ja vaaleat lattiat ovat ajattomia, niihin on helppo yhdistellä värejä inspiraation mukaan.

– Lähes kaikki huonekalumme ovat vanhoja, perittyjä tai kirpputoreita ja huutokaupoista löydettyjä. Vanhat kalusteet tuovat kotiin juurevuutta ja lämpöä.

rakentajatarina 3

Yläkerran aulan katseenvangitsijana toimivat isovanhempien talosta siirretyt ikkunat, jotka taitava kirvesmies nikkaroi osaksi porrasseinää. Ikkunoiden ruudukot hiottiin, mutta jätettiin maalaamatta, jotta ruudukko korostuisi.

Yläkerrassa sijaitsevat myös vanhempien makuuhuone ja tyttärien huoneet. Vanhempien makuuhuoneesta on käynti myös vaatehuoneeseen ja kylppäriin. Lisäksi yläkerrasta löytyy tilava kylpyhuone, jonka seinä on paneloitu hauskasti raakalaudalla.

rakentajatarina 4

Lisää kuvia ja tarkemman esittelyn löydät Talosanomien sivuilta.

The post Rakentajatarina: Esittelyssä valoisa puutalokoti appeared first on Teritalot.

Hae inspiraatiota

Miksi Teri-talo?

Haluatko tarjouksen tai lisätietoja?

Katso mistä löytyy lähin edustajamme ja kysy lisää!

Seuraa meitä somessa