Inspiraatiota unelmien taloon / Kokemuksia teri-taloista / Finnbergien unelmatalo

Finnbergien unelmatalo

Vuonna 2012 rakennettu Teri-talo löytyy Pedersören kunnassa sijaitsevasta Purmosta. Idyllisessä pihapiirissä seisova vaalea talo on saanut myös sisustukseen paljon vaaleita sävyjä. Lue talon asukkaiden rakentajatarina!

finnbergs dromhus hero

LISÄÄ TILAA PERHEELLE

Olimme jo pitkään haaveilleet uudesta omasta talosta ja kun perheen kasvaessa tarvitsimme lisää tilaa, oli aika ryhtyä tuumasta toimeen.

Unelmatalomme toimittajaksi valikoitui Teri-Talot, sillä ihastuimme etenkin talomallien ulkonäköön. Olimme myös etukäteen kuulleet paljon hyvää Teri-Talojen tavasta toimia sekä yrityksen rakentamista taloista.

SYMMETRISTÄ SUUNNITTELUA

Itse suunnittelemamme talo on sekoitus eri talomalleja, sillä ainakaan rakentamisen tullessa ajankohtaiseksi ei tarjolla ollut juuri sellaista mallia, joka olisi vastannut meidän tarpeitamme täydellisesti.

Yksi erikoinen piirre unelmatalossamme on sen symmetrisyys. Talo nimittäin näyttää lähestulkoon samalta molemmilta puolilta katsottaessa. Olemme miettineet symmetrisyyttä paljon myös talon sisäpuolta suunniteltaessa ja se näkyykin lopputuloksessa. Takapihan puolelta löytyy myös tilava lasitettu terassi.

TYYLIÄ JA NÄKEMYSTÄ

Varsinaisen rakentamisen parissa uurastimme pääasiassa omin voimin, mutta tyylikäs ja omien suunnitelmiemme mukainen talo on osoittautunut kaiken vaivan arvoiseksi. Selkeät suunnitelmat ja kova työ palkittiin näyttävällä kodilla koko perheelle.

Finnbergs drömhus
Finnbergs drömhus
Finnbergs drömhus

The post Finnbergien unelmatalo appeared first on Teritalot.

Hae inspiraatiota

Miksi Teri-talo?

Haluatko tarjouksen tai lisätietoja?

Katso mistä löytyy lähin edustajamme ja kysy lisää!

Seuraa meitä somessa