Inspiraatiota unelmien taloon / Kokemuksia teri-taloista / Klassinen Mansardikoti Maaseudulla

Klassinen Mansardikoti Maaseudulla

Tämä 185 m² Teri-talo sijaitsee keskellä kumpuilevia viljapeltoja ja kauniita puutarhoja. Lue talon asukkaiden rakentajatarina!

klassinen mansardikoti hero

RAKENTAJAN ASIALLA

Päädyimme rakentamaan oman talon, kun sopivaa valmista taloa ja pihaa ei etsinnöistä huolimatta tullut vastaan. Unelmakotimme toimittajaksi valikoitui Teri-Talot, koska niin myyjästä kuin koko yrityksestä huokui positiivinen tekemisen meininki, toiveitamme kuunneltiin ja ennen kaikkea otettiin huomioon. Kaikkeen tuntui löytyvän ratkaisu. Valintaamme vaikuttivat osaltaan myös yrityksen paikallisuus sekä materiaalien ja työn korkea laatu. Mallistosta oli niin ikään helppoa löytää oma suosikki.

Itse rakennusvaiheesta muistamme, miten työntäyteisten päivien keskellä Teri-Talojen henkilökunta oli valmiina auttamaan meitä rakentajia. Jos tuli mutkia matkaan, oli apu lähellä, ja täten rakentaminen tuntui kaiken kaikkiaan turvalliselta.

KLASSISTA TYYLIKKYYTTÄ

Talomme valmistui kauniiden vanhojen kivimuurien ympäröimälle korkealle tontille. Paikka antaa klassiseen tyyliin rakennetulle talolle sopivasti oikeutta. Talossamme on yksityiskohtia juuri sen verran, ettei koristeellisuus mene liian pitkälle. Näin saavutimme sopusuhtaisen lopputuloksen, jossa silmä lepää.

Klassinen ilme jatkuu myös talomme sisäpuolella, jossa sitä korostaa puuhella ja monet yksityiskohdat kuten vaikkapa sisäseinien paneloinnit. Ympäristöön hyvin sopivan pihapiirin ilmeen suunnittelimme ja toteutimme itse.

Vastavalmistunut talo voi vaikuttaa persoonattomalta tai jopa kylmältä, mutta Omasta mielestämme olemme onnistuneet luomaan kokonaisuudesta mukavan lämminhenkisen.

Kuusinens hem
Kuusinens hem
Kuusinens hem

 

The post Klassinen Mansardikoti Maaseudulla appeared first on Teritalot.

Hae inspiraatiota

Miksi Teri-talo?

Haluatko tarjouksen tai lisätietoja?

Katso mistä löytyy lähin edustajamme ja kysy lisää!

Seuraa meitä somessa