Koko perheen 3-kerroksinen omakotitalo vai pienempi talo kahdelle? Valkoinen vai värikäs talo? Talo maaseudulla vai talo kaupungissa? Kenties juuri sinun Teri-talosi on Suomen kaunein Teri-talo?

Nyt sinun kodillasi on mahdollisuus tulla valituksi ”Suomen kauneimmaksi Teri-taloksi”! Teri-talot järjestää nimittäin kilpailun, jossa yleisö valitsee Suomen kauneimman Teri-talon. Osallistuaksesi kilpailuun sinun tarvitsee vain vastata oheisiin kysymyksiin ja lähettää meille muutama kuva talostasi. Näin sinulla on mahdollisuus päästä mukaan kilpailuun ja voittaa valintasi mukaan joko talosi tyyliin sopiva Teri-talot leikkimökki tai huvimaja!

blogiin teritaloja

Mikäli haluat osallistua, seuraa alla olevia ohjeita ja lähetä vastauksesi 20.6. mennessä.

Kuvia talosta
Lähetä meille monta eri kuvaa talostasi (ainakin kaksi hyvää kuvaa talosta) ja kuvia talon sisäpuolelta. Muut kuvat voivat olla kuvia yksityiskohdista ja sisustuksesta. Ystävällisesti katso kuvaohjeet tästä.

Talosi tarina
Kuvia tukemaan kuulisimme mielellämme juuri sinun Teri-talosi tarinan. Lähetä meille perustiedot talostasi: milloin talo on rakennettu, missä talo sijaitsee ja talon nimi. Nimeä käytetään kilpailussa ja se voi olla esimerkiksi ”Vaaleansininen talo maaseudulla” tai ”Mikkosten kolmikerroksinen talo”.

Vastaathan myös seuraaviin kysymyksiin:
1. Miksi alunperin päätitte rakentaa talon?
2. Mikä tekee juuri sinun talostasi ainutlaatuisen?
3. Miksi valitsit juuri Teri-Talot?
4. Miksi sinun talo on Suomen kaunein Teri-talo?
5. Voit myös halutessasi kertoa enemmän, muistoja matkan varrelta tms.

Kaikista vastauksista valitaan finaaliin kahdeksan taloa, jotka kilpailevat ”Suomen kaunein Teri-talo” –tittelistä. Finalistit julkaistaan Teri-talojen kotisivuilla sekä Teri-talojen Facebook-sivulla. Voittaja valitaan kesä-elokuun ajan Facebookissa käynnissä olevan äänestyksen avulla.

Suomen kauneimman Teri-talon omistaja voittaa valintansa mukaan joko talonsa tyyliin sopivan Teri-talojen leikkimökin tai huvimajan!

Osallistu kilpailuun lähettämällä vastauksesi osoitteeseen catherine.rantanen@genero.fi viimeistään 20.6. Hyväksyttävä osallistuminen pitää sisällään a) kuvia ohjeiden mukaan ja b) vastaukset edellä esitettyihin kysymyksiin. Lähettämällä tiedot annat Teri-taloille luvan käyttää aineistoa kilpailun viestinnässä sekä markkinoinnissaan. Kuvia, joissa esiintyy ihmisiä, ei tulla käyttämään kilpailun ulkopuolella.

Ota mahdollisuus vastaan ja osallistu kilpailuun – voi voittaa hienon palkinnon!
Kysymyksiin vastaa catherine.rantanen@genero.fi.

Lue kilpailun säännöt tästä.

The post Haussa Suomen kaunein Teri-talo! appeared first on Teritalot.

Hae inspiraatiota

Miksi Teri-talo?

Haluatko tarjouksen tai lisätietoja?

Katso mistä löytyy lähin edustajamme ja kysy lisää!

Seuraa meitä somessa