1970-luvulla perustettu Teri-Talot Oy on vuodesta 1984 lähtien ollut osa perheyrityksenä toimivaa Rani Plast-konsernia. Tällä hetkellä yritys työllistää noin 50 henkilöä. Suomen Asiakastieto Oy on myöntänyt Teri-Taloille Suomen Vahvimmat –sertifikaatin ja Kauppalehti Menestyjä-sertifikaatin osoitukseksi siitä, että yrityksen toiminta on taloudellisesti kestävällä pohjalla.

Blogi.2.1

Taustalla 100 vuotta pohjalaista rakennusosaamista

Teerijärvi on pieni kylä Pohjanmaalla. Jo vuosisata sitten seudun miehet hakeutuivat Helsinkiin, Ruotsiin, Venäjälle ja jopa Amerikkaan asti rakentaakseen korkealaatuisia taloja käsityönä ja ammattitaidolla. Tänä päivänä tätä samaa osaamista edustaa vahvasti perinteisiin nojaten vuodesta 1974 lähtien korkeatasoisia puutaloja toimittanut Teri-Talot.

Ainutlaatuisia taloja ainutlaatuisille ihmisille

Uuden talon tulisi tuntua heti omalta kodilta. Siksi jokainen Teri-Talo on sekä ulkonäöltään että ominaisuuksiltaan juuri sellainen, kuin tulevat asukkaat ovat toivoneet. Valikoimasta löytyviä useita talomalleja voi muokata mielensä mukaan tai suunnitella itse juuri omia tarpeitaan vastaavan unelmakodin.

Blog3

Vahva osaaminen ja pitkä kokemus takaavat laadun

Teri-Talojen henkilökuntaa yhdistää vahva ammattiylpeys ja usko omaan tekemiseen, joten laadun suhteen ei olla valmiita tekemään kompromisseja. Lisäksi jokaisessa Teri-talossa kuvastuu perinteisen käsityötaidon arvostaminen ja yli 40 vuoden kokemus elementtitalojen valmistuksesta. Jokainen Teri-Talo onkin ensiluokkaisista materiaaleista valmistettu kestävä kokonaisuus. Periaatteena on, että rakentamastaan talosta on voitava olla ylpeä ja siinä voisi myös itse asua.

The post Teri-Talot yrityksenä appeared first on Teritalot.

Hae inspiraatiota

Miksi Teri-talo?

Haluatko tarjouksen tai lisätietoja?

Katso mistä löytyy lähin edustajamme ja kysy lisää!

Tilaa uutiskirje

Haluatko tietää tarkemmin, miten käsittelemme henkilötietoja? Tutustu tietosuojaperiaatteisiimme.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Seuraa meitä somessa