Tällä kertaa Talosanomien Jenni piipahti Teri-talossa, joka sijaitsee keskellä kumpuilevia viljapeltoja ja kauniita puutarhoja. Tervetuloa tutustumaan Niklaksen ja Sonjan mansardikattoiseen 1,5 -kerroksiseen 185 m² unelmakotiin, jossa heidän kanssaan asustelevat shetlanninlammaskoira Ylva sekä Skåti-kissa.

tarina 6

Mansardikattoiseen kotiin päädyttiin sekä sen ulkonäön, että käytännöllisyyden vuoksi. Tämä kattomalli antaa 1,5 -kerroksisen talon yläkertaan huomattavasti lisää hyödynnettävää tilaa.

– Meidän unelmatalomme mahdollistajana olivat Teri-Talot sekä luottotimpuri, joka toimi myös projektin vastaavana mestarina. Kilpailutimme useamman talovalmistajan ja näistä vaihtoehdoista Teri-talot antoivat sekä parhaan hinnan, että palvelun. Palvelualttius ja asenne asiakkaan toiveisiin ratkaisivat siis lopuolta ratkaisivat.

tarina 4

Rakennusprojekti aloitettiin syksyllä 2011 maatöillä ja perustusten teolla. Talven perustukset lepäsivät suojien alla ja maaliskuussa 2012 saapui talopaketti. Tämän jälkeen hommat etenivät vauhdilla niin pariskunnan oman panostuksen, kirvesmiehen, kuin talkoolaistenkin ansiosta. Jo lokakuussa Sonja ja Niklas muuttivat uuteen kotiin, josta puuttui enää uusi ulko-ovi ja osa terassista.

–Työt etenivät sujuvasti. Vaikeammat työt hoiti timpuri, mutta helpompia töitä jäi jokaiselle illalle ja viikonlopulle meille itsellekin. Iso projekti on aina sitova, puoleen vuoteen ei muuta elämää paljon rakentamisen lisäksi mahtunut.

tarina 5

Pariskunta lupasi myös antaa muutaman vinkin kaikille oman kodin rakentamista harkitseville:

1. Aina on oikea aika rakentaa! Jokainen talon rakentanut on meille vuosien mittaan sanonut, että oli juuri oikea aika rakentaa. Toisin sanoen paras aika rakentaa lähtee omasta tilanteestasi!

2. Olkaa rohkeita ja jutelkaa toisten rakentajien kanssa! Parhaat vinkit tulevat muilta rakentajilta.

3. Valitkaa yhteistyökumppanit huolella. Jos vuoropuhelu ja kommunikaatio toimii, onnistumisen mahdollisuus kasvaa.

tarina 8

tarina 7

Lisää kuvia ja tarkemman esittelyn löydät Talosanomien sivuilta.

The post Rakentajatarina: Koti maalaismaisemassa appeared first on Teritalot.

Hae inspiraatiota

Miksi Teri-talo?

Haluatko tarjouksen tai lisätietoja?

Katso mistä löytyy lähin edustajamme ja kysy lisää!

Tilaa uutiskirje

Haluatko tietää tarkemmin, miten käsittelemme henkilötietoja? Tutustu tietosuojaperiaatteisiimme.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Seuraa meitä somessa