Marjo Tamminen, Kuopio

Hei, olen Marjo Tamminen ja olen Teri-Talojen uusi talomyyjä Kuopion alueella. Tärkeintä minulle talomyyjänä on, että kohtelen asiakkaitani samoin kuin haluaisin itseäni kohdeltavan. Haluan olla talon ostajien tuki ja turva joka käänteessä. Hyvä kommunikaatio asiakkaan, talotehtaan ja talomyyjän välillä on onnistumisen ja tyytyväisyyden edellytys ja siihen panostan omalta osaltani täysillä.

Olen tehnyt pitkän työuran myynnin ja markkinoinnin parissa ja kiinnostuksen kohteitani ovat rakentaminen, remontoiminen ja erilaiset puutyöt. Tällä hetkellä projektina on oman Teri-Talon rakentaminen Kuopioon, joten rakennustavat ja -prosessit ovat minulle tuttuja.

Olen mielelläni mukananne aina talopaketin valinnan alkutaipaleelta projektin loppuun saakka. Teri-Talojen valmiin malliston lisäksi mahdollisuus on myös toteuttaa talo teidän omien suunnitelmienne mukaiseksi, joten jokaiselle löytyy varmasti sopiva ratkaisu.

Ota yhteyttä niin tavataan ja jutellaan! Minusta on hienoa, jos voin olla mukana myös teidän uuden kotinne toteuttamisessa.

Yhteystiedot:
Puh: 044 5180663 | Sähköposti: marjo.tamminen@teri.fi

Hae inspiraatiota

Miksi Teri-talo?

Haluatko tarjouksen tai lisätietoja?

Katso mistä löytyy lähin edustajamme ja kysy lisää!

Seuraa meitä somessa