Timmerbacka – avoin rakenne ja suuret ikkunat

Rakastatko korkeaa, avointa tilaa ja suurista ikkunoista tulvivaa päivänvaloa, mutta talotehtaiden valmiit mallit eivät niitä tarjoa? Sinun ei tarvitse madaltaa tavoitteitasi, meillä on sopiva ratkaisu.Yhdessä HELST Arkkitehdit Oy:n kanssa kehitetyssä Timmerbackassa on ainutlaatuinen, tukipalkiton avoin rakenne, joka mahdollistaa täyden huonekorkeuden harjaan asti. Eikä sinun tarvitse tyytyä valmiisiin ratkaisuihin, Timmerbacka on alustava idea, joka tarjoaa täyden vapauden suunnitella haluamasi kokonaisuus.


Haluatko talon harjaan asti avoimen oleskelutilan, joka kylpee päivänvalossa? Onnistuu. Tarvitsetko useita makuuhuoneita nyt, mutta enemmän tilaa omille harrastuksillesi, kun perheen jälkikasvu on muuttanut pois? Ei ongelmaa. Unelmoitko ainutlaatuisesta talosta, joka on kaunis joka kulmasta? Timmerbacka on sinua varten.


Timmerbacka on ainutlaatuinen 1,5-kerroksinen talo, jossa on paljon harjaan asti auki olevaa tilaa. Talon arkkitehtuurissa yhdistyy perinteinen rakentaminen ja moderni minimalismi.

Millaiselle tontille Timmerbacka sopii?

Yksi Timmerbackan etu on, että se istuu hyvin monenlaisille tonteille. Koska Timmerbackassa on runsaasti ikkunoita joka suuntaan, se voidaan sijoittaa sekä tontin lyhyelle että pitkälle sivulle. Monissa markkinoilla olevissa taloissa on selkeä etu- ja takaosa, jolloin talon kaunis puoli on yleensä tontille päin ja “tylsempi” puoli antaa tielle. Timmerbacka on kaunis joka kulmasta ja aina edustava myös tielle päin.

Oletko kiinnostunut Timmerbackasta?


“Timmerbackassa kohtaavat perinteinen rakentaminen ja moderni minimalismi. Yksinkertaisen tyylikkäät puiset ja metalliset yksityiskohdat antavat ilmettä julkisivulle.  Ikkunoiden ja katon puuyksityiskohdat viestivät ajattomasta käsityön laadusta.” 
Rabbe Tiainen,
SAFA arkkitehti, Helst architects

Voiko tällaisia taloja edes rakentaa?

Timmerbackassa on käytetty ainutlaatuisia ratkaisuja, joita ei ole totuttu talotehtailta näkemään. Teri-Talojen kehityspäällikkö Aki Teirikangas kertoo, kuinka mahdottomasta on tehty totta.

“Toisin kuin monet talomallit, Timmerbacka on kaunis joka kulmasta, eikä sillä ole selkeää etu- tai takaosaa.”

“Rakennuksen yksinkertainen muoto korostaa arkkitehtuuria: iso, korkea olohuone, tyylikkäät panoraamaikkunat ja vahva yhteys sisätilojen ja terassin välillä.”

“Avarassa oleskelutilassa on täysi kattokorkeus ja suuret ikkunat.”

“Talossa on neljä makuuhuonetta, joista kaksi on helposti muunnettavissa muuhun käyttöön, kun lapset ovat muuttaneet pois kotoa. Yhtä makuuhuonetta voidaan käyttää olohuoneeseen yhdistettynä esimerkiksi kirjastona. Toinen yläkerran makuuhuoneista voidaan avata lasikaiteella olohuoneeseen ja keittiöön.”

“Timmerbacka on tarkoitettu omakotitaloksi, mutta se on helposti muunneltavissa esimerkiksi pienemmäksi ja kapeammaksi kesämökiksi.”

Katso kaikki kuvat

TeriARK – kun vakioratkaisut eivät riitä


Kaikki eivät halua vakioratkaisuja ja standardoituja talomalleja. Yksilöllisen talon rakentaminen ei kuitenkaan sulje pois talopaketin etujen hyödyntämistä. TeriARK-talon tilatessasi sinun ei tarvitse tinkiä visiostasi, vaan voit rakentaa juuri haluamasi talon.

TeriARK-talot ovat arkkitehdin piirtämiä taloja, jotka suunnitellaan toiveidesi mukaan joko talokonseptin pohjalta, sinulla jo olevien piirustusten mukaan tai kokonaan puhtaalta paperilta.

Valitsemalla TeriARK-talopaketin kotisi toteutustavaksi varmistat, että rakennusprosessi etenee rivakasti aikataulussa ja että sovittu hinta pitää, riippumatta rakennusmateriaalien hintojen heilahteluista. Koska elementit valmistetaan tehtaallamme kuivissa olosuhteissa, myöskään kosteusongelmista ei tarvitse olla huolissaan.

Lue lisää TeriARKista

Arkkitehdin suunnittelema talopaketti etsii asiakasta, jolla on tontti

Onko sinulla tontti, jolle Vekabacka sopisi? Näetkö arkkitehdin ideassa potentiaalia? Haluamme suunnitella ainutlaatuisen talon valmiiksi yhdessä kanssasi. Jätä tietosi alle, niin otamme sinuun pian yhteyttä!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Kaikki kuvat

Hae inspiraatiota

Miksi Teri-talo?

Haluatko tarjouksen tai lisätietoja?

Katso mistä löytyy lähin edustajamme ja kysy lisää!

Tilaa uutiskirje

Haluatko tietää tarkemmin, miten käsittelemme henkilötietoja? Tutustu tietosuojaperiaatteisiimme.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Seuraa meitä somessa