Olemme mukana Pietarsaaren Rakenna-Sisusta-Asu messuilla 14 – 15.4.2018. Tervetuloa keskustelemaan kaikesta talon rakentamiseen ja suunnittelemiseen liittyvästä kanssamme.

Paikka:
Rettig Sport Center
Savukatu 9
68600 PIETARSAARI

Meidät löydät osastolta 5.6

Korkealaatuiset puutalomme rakennetaan ammattitaidolla ensiluokkaisista materiaaleista ja suunnittelijamme auttavat sinua tekemään tulevasta kodistasi juuri sellaisen kuin perheesi tarvitsee.

Juha Kattilakoski

Teri-Talot - Tehdas ja myynti

Juha Kattilakoski

Pohjoinen Teerijärventie 14, 68700 Teerijärvi
Puh: 040 132 9920 | Sähköposti: juha.kattilakoski@teritalot.fi

Ystävällistä asiakaspalvelua ja asiantuntemusta tarjoaa rakennusinsinöörin papereilla liikkuva myyntimies. Talojen suunnittelusta minulla on vahva noin 10 vuoden kokemus, sillä aloitin Teri-taloilla suunnittelijana jo vuonna 2000. Myyntipuolelle siirryin vuonna 2010 ja toimin Pohjanmaan alueella. Jos harkitset oman talon rakentamista, ota yhteyttä niin laitetaan yhdessä projekti laadukkaasti ja sujuvasti liikkeelle heti alusta alkaen!

Thomas Byggmästar

Teri-Talot - Tehdas ja myynti

Thomas Byggmästar

Pohjoinen Teerijärventie 14, 68700 Teerijärvi
Puh: 040 660 9073 | Sähköposti: thomas.byggmastar@teri.fi

Olen työskennellyt rakennusalalla sekä rakentajana että myyjänä yhteensä noin 20 vuotta. Arvostan rehellisyyttä ja keskustelen mielelläni asiakkaiden kanssa kasvotusten, sillä kyseessä on kuitenkin yksi elämän suurimmista sijoituksista. Pyrin jakamaan kokemustani ja osaamistani asiakkaille, jotta kodin rakentaminen olisi mahdollisimman helppoa. Tavoitteeni on aina yhdessä asiakkaan kanssa räätälöidä yksilöllinen ja laadukas Teri-talo ja olen tarvittaessa käytettävissä myös rakentamisvaiheessa.

Ota yhteyttä niin sovitaan tapaaminen!

Katso lisää Oy Blockhus TB – Terveet talot puusta