Helppoa ja mukavan vaivatonta.

Teri-talot sisustusvalmiina!

 

Kuuluuko unelmaasi kaunis koti, sinun oma paikkasi maailmassa. Koti jossa on fiksuja ja arkea helpottavia ratkaisuja. Koti josta on mukava unelmoida. Kaikki alkaa unelmasta, sinun visiostasi, jossa kaikki on mahdollista.

Tämä unelma on mahdollista toteuttaa! Räätälöi oma kotisi yhdessä Teri-Talojen kanssa. Me autamme tekemään unelmastasi totta.

Teri-Talojen sisustusvalmis konsepti on helppo ja vaivaton tapa rakentaa unelmien koti. Kaikki talomallimme ovat räätälöitävissä toiveidesi ja tarpeidesi mukaan ja jos mieleistäsi talomallia ei löydy valmiina, auttaa ammattitaitoinen henkilöstömme sinua suunnittelemaan unelmiesi kodin alusta loppuun saakka.

Teri-Talojen sisustusvalmiiseen talopakettiin on saatavilla kaikki tarvittava perustuksista aina vesikatteeseen saakka. Toimitamme talopaketin sisustusvalmiina ja sinun tarvitsee ainoastaan sisustaa kotisi tyylisi mukaan. Autamme sinua myös sisustussuunnittelussa ja toimitamme tarvitsemasi materiaalit joilla teet kodistasi näköisesi.

MITÄ TARKOITTAA SISUSTUSVALMIS TALOPAKETTI?

Sisustusvalmis talopaketti pitää sisällään rakentamisen talotehtaan toimesta nimensä mukaisesti aina sisustusvaiheeseen asti. Yleensä sisustusvalmiin talopaketin toimitukseen sisältyy myös sokkeli.

Lisäksi sisustusvalmiissa talopaketissa väliseinät ovat valmiiksi pystytetty ja levytetty, lattiat valettu, sähkö- ja putkityöt tehty ja lämmitys asennettu. Toimitukseen saa kauttamme myös materiaalitoimituksen, joka sisältää sisustusmateriaalit kuten maalit, tapetit ja lattiat. Halutessaan asiakas voi kuitenkin hyvin pitkälti vaikuttaa sisustukseen.

Hae inspiraatiota

Miksi Teri-talo?

Haluatko tarjouksen tai lisätietoja?

Katso mistä löytyy lähin edustajamme ja kysy lisää!

Tilaa uutiskirje

Haluatko tietää tarkemmin, miten käsittelemme henkilötietoja? Tutustu tietosuojaperiaatteisiimme.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Seuraa meitä somessa