Muuttovalmis talopaketti on kyseessä silloin, kun asiakkaalla on olemassa tontti, jolle hän tilaa toiveidensa mukaisen talon. Talotehdas toimittaa ja asentaa talon hoitaen kaiken alusta loppuun. Yleensä asiakkaan täytyy hankkia projektiin vastaava työnjohtaja ja joissain tapauksissa myös pääsuunnittelija, ellei talotehtaalla ole tällaista tarjota. Joissain tapauksissa muuttovalmis talopaketti ei sisällä perustuksia, joten tästä kannattaa sopia tapauskohtaisesti.

Muuttovalmis, mutta tekemistäkin jää

Vaikka talo onkin muuttovalmis, jää yleensä esimerkiksi ulkoseinien maalaus asiakkaan vastuulle. Asiakkaan täytyy myös olla paikalla vastaanottamassa tavarantoimituksia ja huolehtimassa rakentamisen aikaisesta siivouksesta. Toki nämäkin asiat voidaan sisällyttää tarvittaessa talopaketin sisältöön, mutta niistä on yleensä sovittava erikseen.

Talotehtaasta riippuen muuttovalmista talopakettia voidaan kutsua myös avaimet käteen -talopaketiksi. Sama nimitys on toisaalta käytössä toisinaan myös talovalmiista talopaketista.

Avaimet käteen -talopaketti

Avaimet käteen -talopaketti tarkoittaa käytännössä sitä, että myyjän tai yhteistyökumppanin kanssa sovitaan, mitä kaikkea asiakas haluaa talopakettiin sisällytettävän. Asiakas voi tapauskohtaisesti ostaa talopakettiinsa yksi, kaksi tai vaikka kolme lisäsopimusta.

Lisäsopimukset kohdistuvat eri firmoihin, jolloin esimerkiksi yksi firma tekee perustukset, toinen sisustus- ja timpurityöt jne. Kyseiset sopimukset räätälöidään jokaiselle sopiviksi ja eri firmoja käytetään asiakkaan tarpeiden mukaan. Asiakkaan kanssa keskustellaan myös tahtooko hän itse hankkia esimerkiksi sisustusmateriaalit ja tarvikkeet vai sisältyvätkö ne sopimukseen. Vaikka asiakas hankkisikin ne itse, asentaminen voi kuitenkin kuulua sopimukseen.

Tilanteessa, jossa avaimet käteen -talopaketti kiinnostaa, on hyvä olla yhteydessä myyjään. Myyjältä saa selvyyden siitä, mitä mahdollisuuksia on saatavilla ja mikä olisi omiin tarkoituksiin sopivin vaihtoehto.

Voit myös vertailla eri paketteja Teri-Talojen laatiman vertailutaulukon avulla. Taulukko helpottaa eri pakettien vertailua keskenään ja näet mitä kaikkea kunkin paketin hinta pitää sisällään.

Talopaketin hinta

 

Jos haluaa muuttovalmiin talon, kuinka se tapahtuu?

Edustajamme Guy Kullman vastaa kysymykseen videolla. Emme itse tarjoa suoraan muuttovalmiita talopaketteja, mutta edustajiemme kautta tämä on monessa kohtaa mahdollista.

Hae inspiraatiota

Miksi Teri-talo?

Haluatko tarjouksen tai lisätietoja?

Katso mistä löytyy lähin edustajamme ja kysy lisää!

Tilaa uutiskirje

Haluatko tietää tarkemmin, miten käsittelemme henkilötietoja? Tutustu tietosuojaperiaatteisiimme.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Seuraa meitä somessa