Uniikki talo. Teri-talo.

Hei arkkitehti tai rakennussuunnittelija, Teri-talon kanssa voit toteuttaa asiakkaasi talohaaveen yhdistelemällä tonttirakentamisen ja talotehtaan parhaita puolia. 

Meidän kanssamme varmistat asiakkaallesi laadukkaan, piirustusten mukaisen kodin, modernissa talotehtaassa kootuilla elementeillä.

Hei arkkitehti tai rakennussuunnittelija - Teri-Talot

VARAA AIKA ILMAISEEN SUUNNITTELUTAPAAMISEEN

Tapaamisessa voimme auttaa sinua arvioimaan, voisiko Teri-talo toimia suunnitelmasi toteuttajana ja rakennuslaadun takaajana.

Varaa aika

 

Suunniteltu talo.

Omakotitalo kauniilla paikalla on arkkitehdille herkullinen projekti ja monelle suomalaiselle yksi elämän suurimpia haaveita.

Teri-talot pystyy, muista talotehtaista poiketen, toteuttamaan erikoissuunniteltuja taloelementtejä. Olemme siksi houkutteleva yhteistyökumppani arkkitehdeille, rakennusyrityksille sekä ainutlaatusita kotia etsiville asiakkaillemme.

Hei arkkitehti tai rakennussuunnittelija - Teri-Talot

Kuiva talo.

Talotehtaassa valmistuvat elementit rakennetaan käsityönä kuivissa olosuhteissa. Tarkoin valvotut olosuhteet, monistettavissa olevat työvaiheet ja pitkään puurakennusperinteeseen nojaavat talonrakentajamme varmistavat, että tontille saapuvat juuri oikeanlaiset elementit.

Kun elementtien kuljetus ja koonti on suunniteltu huolellisesti etukäteen, saadaan vesikattovalmis talo säältä suojaan jopa vuorokaudessa.

Laadukas talo.

Meillä Teri-taloilla uskotaan pohjalaiseen laatuun. Se näkyy materiaalivalinnoissa, rakennustekniikassa sekä asiakaspalvelussa. Olemme löytäneet kymmenien vuosien aikana oman tyylimme rakentaa. Pidämme kiinni siitä, minkä tiedämme toimivaksi. Olemme sillä tavalla perinteisiä.

Hei arkkitehti tai rakennussuunnittelija - Teri-Talot

Kaunis talo.

Kauneus syntyy ainutlaatuisuudesta, materiaalivalinnoista, yksityiskohdista ja tietysti rakennuspaikasta. Jos otat meihin ajoissa yhteyttä, niin voimme yhdessä toteuttaa asiakkaallesi hänen unelmiensa omakotitalon.

 

Hae inspiraatiota

Miksi Teri-talo?

Haluatko tarjouksen tai lisätietoja?

Katso mistä löytyy lähin edustajamme ja kysy lisää!

Tilaa uutiskirje

Haluatko tietää tarkemmin, miten käsittelemme henkilötietoja? Tutustu tietosuojaperiaatteisiimme.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Seuraa meitä somessa