Talon rakentamisen hinta voi vaihdella suuresti riippuen eri tekijöistä. Talo voidaan esimerkiksi toimittaa irtonaisena puutavarana, elementteinä tai muuttovalmiina.

Talon rakentamisen hinta riippuu valmiusasteesta

Talon rakentaminen irtotavarasta on edullinen ratkaisu, mikäli omasta takaa löytyy sekä osaamista että mahdollisuuksia suorittaa rakennustyöt itse. Elementtipaketti puolestaan toimitetaan sopimuksen mukaan haluttuun valmiusasteeseen tehtynä. Talon rakentamisen hinta tästä eteenpäin vaihteleekin sitten sen mukaan, haluaako loput työt tehdä itse tai esimerkiksi kilpailuttaa ne eri urakoitsijoiden välillä.

Muuttovalmiit ja avaimet käteen -paketit toimitetaan ja pystytetään talotehtaan toimesta nimensä mukaisesti niin valmiiksi, että asiakas voi muuttaa uuteen kotiinsa. Tällöin talon rakentamisen hinta on yleensä kiinteä, eikä asiakas voi juurikaan vaikuttaa kustannuksiin.

Talopaketin hinta -vertailutaulukko

Teri-Talojen laatiman vertailutaulukon avulla voit helposti vertailla eri paketteja ja niiden sisältöjä keskenään. Taulukko auttaa sinua päättämään millainen talopaketti on sinulle ja budjetillesi sopiva. Voit ladata taulukon ilmaiseksi omaan käyttöösi.