Viime viikolla oli jännittävä päivä, kun pääsin kurkistamaan, miten Talo Taika Teri-Talon tehtaalla Teerijärvellä rakentuu. Kolmenkymmenen asteen pakkasella tuntui erityisen mukavalta, että oman kodin elementit valmistuivat juuri täällä lämpimässä, kuivassa ja siistissä tehdashallissa. Hienoa on myös se, että työvaiheita pääsi seuraamaan läheltä ja sain nähdä, mitä seinä on sisäänsä syönyt. Laadukkaat materiaalit, taitavat ammattilaiset ja hyvät työvälineet, siinä lienee resepti parhaalle mahdolliselle lopputulokselle.

Teri-Talon tehdas sijaitsee Teerijärvellä!
Teri-Talon tehdas sijaitsee Teerijärvellä!

Oli ilo katsoa työskentelyä, kun näki, ettei naulapyssy ollut näillä miehillä ensimmäistä kertaa käsissä. Osalla porukasta kokemusta elementtien rakentamisesta oli vuosikymmenten ajalta!

IMG_9900
Teri-Talot
Teri-Talot
Teri-talot, tehdas
Tässä rakentuu pyöreä ikkuna! <3
Tässä rakentuu pyöreä ikkuna! <3
Teri-Talot
Teri-Talot

Ja ne itse seinät. Olin niin iloinen, että jo siinä palasina, seinät näyttivät juuri siltä, mitä olimme suunnitteluvaiheessa hakeneet. Selkeää, yksinkertaista ja tyylikästä, näin ainakin meidän silmillämme katsottuna, ja sehän on tärkeintä!

Teri-Talot
Teri-Talot

Talo Taika rakentuu kahdeksasta elementistä. Suorat seinät antavat mahdollisuuden yhtenäisille, jopa 12 metriä pitkille elementeille. Maalaisjärjellä ajateltuna yhtenäiset rakenteet eivät voi olla huono juttu.

Nyt on edessä sitten se jännittävin osuus, kun lähiaikoina talopaketti vihdoin saapuu! Pystytysporukka on  töissä pari viikkoa, jonka jälkeen raksahommat jatkuvat tuttuun tapaan omin voimin.

Olkaa siis kuulolla, aivan pian tapahtuu, kun Talo Taika pääsee sille kuuluvalle paikalle!

X Jenni

The post Talo Taika: Vierailu tehtaalla! appeared first on Talosanomat.

Hae inspiraatiota

Miksi Teri-talo?

Haluatko tarjouksen tai lisätietoja?

Katso mistä löytyy lähin edustajamme ja kysy lisää!

Seuraa meitä somessa