Blogiyhteistyö LVI-verkkokauppa

Etsiskelin kauniita ja kohtuuhintaisia mustia hanoja keittiöön ja vessaan hyvän tovin. Ihan mitä tahansa itselle tuntematonta merkkiä en uskaltanut harkita, sen verran kovalla kulutuksella näiden tilojen vesikalusteet ovat. Haasteena oli löytää myös musta bideellinen wc-hana. LVI-verkkokauppa vaikutti heti ensisilmäyksellä luotettavalta valinnalta.

tapwell, lvi-verkkokauppa, musta hana

Itse olen niin kiireinen verkkokauppashoppailija että haluan sivujen toimivan heti alkuun moitteettomasti ja tuotteiden löytyvän helposti, muuten klikkailen itseni muualle. LVI-verkkokaupan sivut ovat nykyaikaiset, selkeät ja tuotteet hintoineen hyvin esillä. Kaupan taustalla on pitkän linjan aito LVI-alan yritys, joten tuotteet ovat omien kokemusten kautta hyviksi havaittuja. Myös mieltä askarruttaviin kysymyksiin vesikalusteiden sopivuudesta sai nopeasti ammattilaisilta vastauksia. 

musta hana, lvi-verkkokauppa, tapwell

Meidän ostoskoriimme päätyivät Tapwellin mattamustat linjakkaat hanat. Perusrautakaupoista ei ainakaan toistaiseksi mustia hanoja löydy. Putkimies asensi itselleenkin tutun merkkiset hanat nopeasti. 

img_5370
tapwell, musta bidee, musta hana

”Tuotteemme ovat korkeatasoisia ja viimeisteltyjä sekä laadultaan, että muotoilultaan. Valikoimassa on niin kotimaisia tuotteita kuin italialaista designia ja saksalaista insinööritaitoa. Valikoima kasvaa koko ajan tarkan pohdinnan kautta. Seuraamme aikaamme niin teknisen kehityksen viimeisten innovaatioiden kuin tyylin osalta.”

LVI-verkkokauppa

iittala, kastehelmi, musta hana, tapwell

Mustat hanat viimeistelevät meidän keittiömme ja WC:mme, toivon pitkää käyttöikää näille hanoille! LVI-verkkokauppaan pääset ostoksille vaikkapa tästä!

Jenni

*Tuotteiden hintaa alennettu bloginäkyvyyttä vastaan 

The post Mustat hanat LVI-verkkokaupasta appeared first on Talosanomat.

Hae inspiraatiota

Miksi Teri-talo?

Haluatko tarjouksen tai lisätietoja?

Katso mistä löytyy lähin edustajamme ja kysy lisää!

Tilaa uutiskirje

Haluatko tietää tarkemmin, miten käsittelemme henkilötietoja? Tutustu tietosuojaperiaatteisiimme.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Seuraa meitä somessa