Tasan vuosi sitten kirjoittelin postausta raksalta ja vein teidät mielikuvitusmatkalle valmistuvaan Talo Taikaan. Nyt päivälleen vuotta myöhemmin päätin räpsiä kuvat täsmälleen samoista kohdista. Pääsette siis näkemään, miten ihmeitä todella tapahtuu, raksat valmistuvat ja muuttuvat kodeiksi. <3

Tervetuloa eteiseen.

Tässä tilassa on noin 14 neliötä ja neljän kuukauden kokemuksella niistä yksikään ei ole ylimääräinen. On ihanaa, että vieraat mahtuvat kerralla sisälle tai kaikki lapset yhtäaikaa aamulla pukemaan, eikä tila silti tunnu ahtaalta. Eteisen sisustus on vielä keskeneräinen. Haimme suunnitteluvaiheessa modernin lasiverannan fiilistä ja mielestäni kokonaisuuteen istuisi erinomaisesti tämä Parolan Rottingin keinu, jonka avulla eteinen muuttuisi koti-iltoina rauhalliseksi oleskelutilaksi, jonne olisi hyvä vetäytyä vaikkapa kirjan kanssa.

Ennen:

raksa, teritalot, talotaika

Jälkeen:

eteinen, teritalot

Näkymä eteisestä olohuoneeseen ja ruokailutilaan

Takka on kodin keskellä luonteva tilanjakaja. Sen harmaa sävy on yksi parhaista asioista koko kodissa.

Ennen:

rakentaminen, teritalot, muuraus

Jälkeen:

takka, betonipinnoite, tasoitepinnoite

Ruokailutila

Tykkään siitä, että takka rauhoittaa olohuoneen ja ruokailutilan omiksi kokonaisuuksikseen, mutta tila säilyy silti avarana.

Ennen:

takka, muuraus, teritalot

Jälkeen:

teritalot

Olohuone

Tämä on koko kodin suurin yhtenäinen tila (noin 30m2), johon valoa tulvii runsaasti. Olohuoneen sisutus hakee kovasti vielä paikkaansa puuttuvien huonekalujen takia, mutta siitä huolimatta tykkään olohuoneesta hurjasti jo tälläisena. Tässä tilassa parasta ovat varmasti nämä ikkunat.

Ennen:

olohuone, rakentaminen, rteritalot,talotaika

Jälkeen:

talotaika, teritalot

Nyt, neljän kuukauden asumisen jälkeen tuntuu vahvasti siltä, että tämä talo on todella muuttunut kodiksi. Ja jotakin taikaa siinä tunteessa joka kerran on. 

Ihanaa viikonloppua!

Jenni

The post Ennen ja jälkeen kuvat appeared first on Talosanomat.

Hae inspiraatiota

Miksi Teri-talo?

Haluatko tarjouksen tai lisätietoja?

Katso mistä löytyy lähin edustajamme ja kysy lisää!

Seuraa meitä somessa