Elementtien asentamisen jälkeen oli aika alkaa työt talon sisäpuolella. Ensimmäisenä työlistalla oli lattia.

Ensimmäiseen vaiheeseen kuului viemäri- ja vesiputkien kaivaminen hiekkaan. Työ hoidettiin paikallisen putkiyrityksen avustuksella. Noin viikon kestäneiden putkitöiden jälkeen oli aika alkaa tasoittamaan hiekkaa. Hiekan jyrääminen maantiivistäjällä on tässä vaiheessa erittäin tärkeää, ettei alla se ala painua lattian valamisen jälkeen. Käytimme laseria apuna saadaksemme hiekan oikeaan korkeuteen koko talossa.

Kun hiekka oli tasoitettu, oli aika aloittaa EPS (styrox) -levyjen asentaminen hiekalle. Laitoimme 4 kerrosta 50 mm paksuisia levyjä, koska ne ovat ohuita ja helposti leikattavissa oikean kokoisiksi. Tässä vaiheessa on tärkeää tarkistaa hiekan korkeus ja että levyt ovat tasaisesti hiekkaa vasten.

Noin 420 levyä myöhemmin olimme valmiita seuraavaan vaiheeseen, johon kuului raudoitusverkon ja lattialämmitysputkien asennus.

Kun kaikki oli valmista lattian valamista varten, eristimme vielä välipohjan, jottei pakkanen aiheuta lattiaan vaurioita. Lattian valun teki paikallinen yritys 22. joulukuuta. Täydellinen joululahja koko perheelle!

Hae inspiraatiota

Miksi Teri-talo?

Haluatko tarjouksen tai lisätietoja?

Katso mistä löytyy lähin edustajamme ja kysy lisää!

Seuraa meitä somessa